Naudas likumi jeb kā pelnīt vairāk?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Flickr/Schnell

Neesi apmierināta ar atalgojumu, ko saņem par padarīto darbu? Izrādās, katra cilvēka finansiālais stāvoklis ir atkarīgs tikai no viņa paša! Sieviešu kluba eksperts, personības izaugsmes treneris un bioenerģētikas eksperts Andžejs Reiters stāsta, ko darīt, lai piesaistītu algas pielikumu...

Andžejs Reiters uzsver, ka neviens cits nav vainīgs pie tava finansiālā stāvokļa – tikai tu pati. Tas ir pirmais likums, ar ko būtu jāsāk, lai uzlabotu savu finansiālo situāciju.

„Ja cilvēks nepelna tik, cik vēlas, tas nozīmē, ka viņš pats sevi nav pozicionējis kā pelnījušu saņemt vairāk. Tas savukārt rodas tādēļ, ka cilvēkam pret sevi ir šāda attieksme: es strādāšu, lai izdzīvotu,” skaidro eksperts.

Turpretī cilvēkiem, kuri vēlas pelnīt daudz, ir pilnīgi atšķirīga filozofija: „Es gribu strādāt viegli, tā, lai man ir prieks, un pelnīt daudz.” Viņi uzstāda šādu iekšējo stāvokli un neparakstās ne uz kādu mazāku lietu kārtību attiecībā pret sevi.

Tātad, ja vēlies pelnīt vairāk, tev ir jāparāda, ka esi vairāk vērta!

Apzinies to, ka esi vairāk vērta!

Parādīt citiem, ka esi vairāk vērta, vari, mainot attieksmi pašai pret sevi. "Pateikt otram cilvēkam, ka esi pati labākā, ja to iekšēji nejūti, nav iespējams! Šis stāvoklis vispirms ir jājūt attiecībā pret sevi," pamāca Andžejs Reiters.

Pastāv kāda praktiska metode, kā to trenēt!

Ir jāiedomājas, kā tas būtu un ko tu darītu, ja tev būtu daudz naudas. Šajā stāvoklī ir jābūt regulāri, katru dienu, tas jāsajūt ar katru ķermeņa šūnu!

Viens veids, kā to izdarīt, ir ietērpties svētku drēbēs vai arī ļoti dārgā apģērbā un mēģināt sajust, kā mainās tavas kustības, kad tu ej, kā mainās tavs runas veids, komunicējot ar citiem.

Šādi panāksi efektu, ka visa tava iekšējā pasaule momentāni sinhronizēsies ar to, kā šajā apģērbā uzvedies, kā izturies pret apkārtējiem. Tas nebūt nenozīmē, ka tev jāplātās ar to, ka esi vislabākā un zinošākā, bet gan iekšēji jāsāk justies citādi! 

„Tad, ja ar darba devēju iznāks saruna par algu, tavai pozīcijai jābūt ļoti vienkāršai: „Šobrīd es daru savu darbu par šādu algu. Protams, es zinu jūsu reālo situāciju, tomēr uzskatu, ka tas, ko es daru, maksā vairāk!” Vienmēr, kad runa ir par naudu, svarīgi šo stāvokli noturēt konstantu. Pēc laika darba devējs sapratīs, ka viņa darbinieks pret firmu izrāda lojalitāti, bet nebūt neuzskata, ka ir normāli saņemt tik maz,” skaidro Andžejs.

Dari to, kas tev patīk!

„Diemžēl ļoti bieži ir tā, ka cilvēki dara to, kas nemaz nepatīk. Tomēr pelnīt daudz cilvēks var tikai ar darbu, kas viņam patīk un kuru viņš prot! Tādēļ domāt, ka par šādu, netīkamu darbu var saņemt vairāk, ir utopiski,” uzskata izaugsmes treneris.

Tātad saņemt daudz var tikai ar to, ko cilvēks tiešām mīl, – tikai tādā gadījumā, ja viņš šajā darba procesā ir „mirdzošs”!

Ir cilvēki, kuri ļoti labi prot savu darbu, ko ikdienā veic, bet viņi ir iekšēji savainoti, viņiem ir ļoti mazs un vārgs enerģētiskais lauks, viņi ir noskumuši, nopietni, sadrūmuši un nemitīgi par kaut ko satraukušies.

Eksperts uzsver, ka šajā gadījumā ir diezgan maldīgi gaidīt, ka pasaule viņiem nāks pretī ar naudu. „Nauda ir tāds kā balsošanas mandāts. Ikreiz, kad cilvēks saņem naudu, tas, kurš viņam to dod, paceļ mandātu un it kā par šo cilvēku balso – man viņš patīk! Balso par viņa izdarīto – par uzgleznoto gleznu vai pasniegto semināru. Tad, ja mandātu nepaceļ, darba devējs it kā saka – nē, es par tevi nebalsoju.

Tādēļ ir jādara viss, lai par tevi "balsotu"! Tas ir ikviena cilvēka pienākums – ir jākļūst mirdzošam iekšēji, nevis ar NLP metodēm jāpanāk, lai otrs cilvēks kļūtu labvēlīgi noskaņots un vēlētos maksāt vairāk,” uzskata Andžejs Reiters.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu