Zane Vaļicka iziet sabiedrībā ar jaunu pielūdzēju

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Aktrise un divu bērnu māmiņa Zane Vaļicka-Pētersone vairākus ar modi saistītus pasākumus apmeklējusi jauna vīrieša sabiedrībā, šodien raksta Neatkarīgā Rīta Avīze.

Vai Vaļickas un viņas vīra Gundara Pētersona laulībā iestājusies krīze?

Aktrise Zane Vaļicka-Pētersone pēdējā laikā bija redzēta saviesīgos pasākumos kopā ar draudzeni Ivetu Feldmani, bet nu draudzeņu lokā ir manīts kāds šarmants un jauns džentlmenis, kas ne acis nenolaiž no kādreizējās skaistumkaralienes. Abi manīti "Riga Fashion Week" un "Riga Fashion Mood" modes skatēs, turklāt pēc pēdējā no minētajiem pasākumiem prom no Rīgas biržas ēkas abi aizgāja, maigi rokās sadevušies.

Vaļicka "Vakara ziņām" atklājusi, ka viņas jauno pavadoni sauc Raimonds un viņš esot jurists. "Iepazināmies draugu lokā, un mūs saista tikai draudzīgas attiecības. To, cik vecs ir Raimonds, es nezinu, bet viņš ir ļoti jauns, vientuļš un jauks puisis," norādīja aktrise.

Aktrise nesen ar vīru Gundaru Pētersonu svinēja desmito kāzu gadadienu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu