Izvēlies to, kurš padara tevi labāku! (97)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva, TVNET

Ļoti priecājamies par jau aktīvo dalību stāstu konkursiņā «Mans LIELISKAIS vīrietis»! No šodienas sākam publicēt sirsnīgākās, atklātākās un patiesākās vēstules par jūsu mīļotajiem! Vairosim šo jauko emociju vilni! Lūk, pirmais fantastiskais stāsts no Elīnas!

Mans lieliskais vīrietis

Viņam negaršo sēnes, tomēr tas nekavē viņu iet līdzi sēņot.

Viņš neēd sīpolus, tomēr ļauj man tos pielikt ēdienam.

Viņš neprot peldēt, bet tas nekavē viņu doties man līdzi uz pludmali. Viņš necieš arī pludmales smiltis un staigāt basām kājām, tomēr manis dēļ viņš to dara. Viņam ir slikta redze, tomēr viņš pamana lietas, ko es neievēroju. Viņš spēj saglabāt mieru, kad man apkārt viss brūk, un smaidīt, kad ir tik maz par ko priecāties, un darīt to tik patiesi, ka šķiet, ka viss patiešām ir lieliski. Viņš ir spējis sēdēt man stundām ilgi klāt slimnīcā, kad tā ir reanimācija un stāvoklis ir smags, lai gan pašam vajadzētu būt lekcijās. Viņš ir spējis klausīties vienu un to pašu tekstu stundām ilgi. Viņš ir gatavs gaidīt mēnešiem ilgi, līdz es spēju būt tāda pati, kā biju pirms tam, un manis dēļ pārcelties no savas jaukās dzīvesvietas uz citu, lai būtu man blakus, mani atbalstītu, palīdzētu man atgūt spēkus. Viņš ļauj man attīstīt sevi un attīstās līdzi. Viņš var vienkārši pieņemt manu apkampienu, un tad viss paliek kārtībā.

Viņš spēj mani pacelt ar vienu roku, lai gan dažreiz esmu smaga... un man liekas, ka viņam tas patīk.

Nu mēs kopā esam jau vairāk nekā trīs gadus. Ir vakari, kad sēžam katrs pie sava datoriņa un darām savas lietas, un mums ir labi. Ir vakari, kad vienkārši runājam vai uztaisām treniņu. Ir dienas, kad nav skaidrības par finansiālo nākotni, par darbu, par manām studijām, bet no rīta viss jau ir atrisinājies. Ir dienas, kad plānojam savu tālo nākotni. Izvēlamies iespējamajiem bērniem vārdus un dzimšanas gadus, potenciālās mājas interjeru, savu sapņu nodarbošanos...
Reiz kādā filmā bija teksts:

«Neizvēlies labāko, izvēlies to, kurš padara tevi labāku.»

Un šķiet, vēl ne reizi nav nācies nožēlot savu izvēli.

Elīna Stauža

Komentāri (97)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu