Mīlēšanās laikā pačukst: es gribu bērnu no tevis! (35)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/teacherholly

Nu kā viņš var nebūt mans lieliskais vīrietis, ja viņš skatās savu mīļāko seriālu jau 1000 reizes pēc kārtas un smejas tā, it kā sēriju redzētu pirmo reizi? Vai arī, ja viņš atstāj netīrās zeķes turpat pie gultas un, kad es aizrādu, izskatās tik nevainīgs un sāpināts, ka sola tā vairāk nedarīt?

Mans lieliskais vīrietis. Mans labākais draugs. Mans labākais mīļākais. Mans labākais «rotaļu» biedrs!

Nu kā viņš var nebūt mans lieliskais vīrietis,

ja savas izdzertās alus pudeles un apēstās čipsu pakas viņš pa kluso noslēpj aiz gultas

un katru dienu saka, ka nu aiznesīs taču! Kā viņš var nebūt lieliskais vīrietis, ja viņš var izdomāt, ka meitenei varētu patikt, ka viņai laiza seju un acis?

Viņš IR vislabākais un lieliskākais, jo viņš māk likt man justies tik īpašai... Pietiek ar to, ka viņš mani rītos regulāri modina un pārsteidz ar kafiju gultā. Vai ar to, ka viņš atbalsta mani un palīdz gan kārtot māju, gan gatavot ēst. Vai to, ka svētkos man tiek dāvināti ziedi. Pietiek arī ar to, ka es viņam blakus varu būt tāda, kāda esmu, neko netēlojot. Pietiek ar to, ka man gribas sevi uzturēt labā formā un viņam blakus izskatīties labi un sievišķīgi.

Viņš man ir parādījis tik daudzas skaistas vietas mūsu Latvijā. Viņš man ir dāvājis tik daudz brīnišķīgu mirkļu, kas pavadīti kopā. Ir tik smieklīgi atcerēties kopīgās ballītes, īpaši tās, pēc kurām atnākot mājās, viņš dzied no sirds pa visu māju, lai gan ikdienā viņš nedzied vispār. Ir tik forši, ka viņam patīk mani draugi.

Ir tik forši, ka mēs nebaidāmies slēpt savas jūtas un esam mīlējušies tik daudzās dīvainās vietās,

ļaujot brīvu vaļu fantāzijai. Ir forši, ka viņš gultā ir lielisks un sniedz man tādu baudu, kādu es agrāk neiedomājos esam.

Ir forši, ka es ar lepnumu varu teikt saviem draugiem - iepazīstieties, tas ir viņš!

Jā... viņš liek man smieties un justies laimīgai. Un viņš ir lielisks! Viņā ir viss, ko es jau sen esmu vēlējusies savā vīrietī, apvienojumā ar visādām īpašībām, kas mani nereāli kaitina. Līdz ar to viņš rada tādu balansu, kas izslēdz iespēju iestāties apnikumam.

Viņš ir mans! Vienīgais un mīļākais, un Labākais!

Kas var būt lieliskāks par sajūtu,

kad tev mīlēšanās laikā ausī iečukst - es gribu bērnu no tevis!

Un kas var būt jaukāks, ja tev regulāri atgādina, ka tevi mīl?

Un jā, viņš – mans lieliskais vīrietis - man ir dāvājis vislieliskāko dāvanu pasaulē - tas ir mūsu abu mazais puisītis, kuru mēs abi ļoti gaidām, bet kas gan pagaidām vēl tikai spārdās un kustas, un bakstās puncītī... nu gluži kā tētis!

E.

Komentāri (35)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu