Bārbija atrod sev īsto Kenu (86)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Jau rakstījām par ukrainieti Valēriju Lukjanovu, kura slavu iemantojusi kā dzīva lelle. Ļera apgalvo, ka tādu viņu māte daba ir radījusi, taču sabiedrība vēl strīdas... lai vai kā, Bārbija ir atradusi sev īstu Kenu.

Kena vārds ir Džastins Džedliks, un vēl pirms pāris gadiem viņš izskatījās kā parasts jaunietis. Kādā dienā viņš nolēma, ka vēlas savu izskatu uzlabot, un vairs nespēja atteikties no plastikas ķirurģijas piedāvājumiem: lūpu palielināšana, deguna formas maiņa, vaigu pacelšana, uzacu izteiksmes maiņa u.c.

Ar implantu palīdzību mainīta ir puiša pēcpuses forma un palielināti bicepsi.
Foto: instagram

«Esmu iztērējis aptuveni 100 000 dolāru. Kopā piedzīvojis esmu ap 100 plastikas operācijām. Un tas viss, lai līdzinātos vīrieša ideālam - Kenam,» stāsta trīsdesmit divus gadus vecais Džastins.

Foto: facebook

Lai gan pagaidām Džastins ir vienīgais Kena līdzinieks, Ļera vēl nesteidzas ar viņu tikties. Kā izrādās, viņš paspējis aizvainot Bārbijas līdzinieci, blogā rakstot, ka

viņa dzīvē nemaz tik līdzīga lellei neesot, tikai meikaps un fotošops.

Toties Kens esot pavisam īsts.

Komentāri (86)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu