Kad bērna tēvs vēlas pārtapt par sievieti... (11)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Paliku stāvoklī no puiša - dzemdēju puiku savai meitenei... Kā tas iespējams? Tā notiek, ja tava bērna tēvs pēkšņi izvēlas pārtapt par sievieti.

Erīna Raiena Fitgeralda tagad audzina bērnu kopā ar sievieti, kas vēl pirms pāris mēnešiem bija vīrietis - Evans Grīrs, raksta dailymail.co.uk.

«2009. gada novembrī, Evans un es nolēmām kļūt par vecākiem,» raksta Erīna.» Tas nebija ilgi - pat teiktu, ka viss notika vienā acumirklī. Un jau 2010. g. februārī Evans kļuva par transpersonu*.»

*Transpersonas ir cilvēki, kuru dzimumidentitāte un/vai dzimumidentitātes izpausmes līdzekļi laiku pa laikam vai arī vienmēr atšķiras no tā dzimuma «normas», kas reģistrēta piedzimstot. Jēdziens transpersona tika ieviests, lai seksuālpolitiskajos jautājumos būtu viens visaptverošs termins, ko varētu attiecināt uz dažādiem trans-.

Abu bērns piedzima augustā Jamaikas ciematā, Bostonā. «Viena gada laikā es kļuvu grūta no puiša, bet dzemdēju kopā ar meiteni,» secina Erīna.

Šīs dramatiskās Evana pārvērtības pārim nenāca viegli - kopā ticis daudz izrunāts, apspriests un beigu beigās pieņemts, viņuprāt, pareizais lēmums. Abi zināja, ka šīs «pārvērtības» nebūs īslaicīgas - mainīsies izskats, ķermenis un galu galā arī cilvēka izturēšanās.

Evana pārtapšana par sievieti nebija tikai viņa nepeiciešamība, arī Erīna saprata, ka vēlas būt kopā ar sievieti, nevis vīrieti.

Erinu arī uztzauca jautājums par to, kā būs, kad dēlu audzinās divas sievietes, taču atrada šajā faktā daudz pozitīvu īpašību - bērns būs brīvs no stereotipiskiem aizspriedumiem!

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu