Diemžēl sapnis piepildījās - izšķīros no mīļotā (51)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Flickr

«Vai jūs ticat sapņiem, tiem, ko atceraties, - ka tie ir priekšvēstneši, tā ir zemapziņa, kas jau pasaka priekšā, kas gaidāms? Redzēju vienu sapni, nepieļāvu domu, ka tas var būt tik konkrēts priekšvēstnesis, tik ļoti cerēju, ka tas bijis tikai murgs. Nekā - izšķīros no mīļotā, bez iemesla,» raksta kāda sieviete. Lai gan viens otru nekrāpām, attiecības izjuka - vienkārši tāpat, bez iemesla. Esmu vīlusies, atzīstas portāla lietotāja.

«Jau no laika gala esmu pārliecinājusies, ka sapņi nes svarīgu informāciju, tikai jāprot tos iztulkot.

Pirms nedēļas redzēju sapni, ka izkritu no mašīnas, tā kā autoavārija, un lai gan, paviesojoties dziednieks.lv mājas lapā, kur ir sapņu tulks, biju diezgan vīlusies tajā, ko izlasīju, mans sapnis atkal ir piepildījies. Es nezinu, kam vēl tā ir bijis, vai es viena jūku prātā, bet vienmēr, pirms kaut kas notiek, es redzu sapņus, vienmēr tādus kā pravietiskus. Es pat baidos no šā vārda - paredzēju, redzēju, nojautu, bet ir bijuši neskaitāmi sapņi, kas ir piepildījušies. Redzu, ka man zobs krīt ārā - pēc nedēļas saslima mana meita. Redzēju, ka šausmīgi raudu pie spoguļa un man blakus stāv sarkani zābaki. Pēc divām nedēļām negaidīti un spontāni pārvācos uz UK.

Tā es varētu skaitīt un skaitīt, un, lai cik stulbi un neprātīgi tas skanētu, sapņi - tie vienmēr nes tieši tādus dzīves pagriezienus, kā rakstīts dziednieks.lv. Nekad nav bijis tā, ka sapnis ir bijis tikai sapnis, ja reiz to atceros ar kaut kādām spēcīgām spilgtām detaļām, tad jau zinu, ka mani kas gaida, bet es pat nepieļāvu domu, ka sapnis var būt tik konkrēts priekšvēstnesis, tik ļoti cerēju, ka tas bija tikai murgs (mans pēdējais sapnis), bet nekā, tomēr viss iet savu gaitu un tas, no kā visvairāk baidījos, šodien arī ir piepildījies. Izlasīju dziednieks.lv, ka šāds sapnis - autoavārija - izkrist no mašīnas vai braucošas mašīnas, tieši tā, kā es redzēju, ka tas nozīmē vai nu nepatikšanas, vai arī būs šķiršanās no mīļotā. Pēc dažām dienām es izšķīros. Man vienkārši nav komentāru, kāpēc es redzu šādus sapņus, kas ar mani notiek, visu nedēļu biju jocīga, centos izdabāt katrai mīļotā kaprīzei un izbaudīju tuvību, pie sevis smīkņājot - ne, ne, šis sapnis bija tikai parasts murgs. Kāda man šķiršanās, man jau jāprecas būtu, nevis galva jāmoka par kaut kādiem sapņiem.

Un šodien es izšķīros - bez iemesla, es viņu nekrāpu, viņš mani arī ne, apkārt nestaigāju, esmu īsts mājas kaķis, bet ar nadziņiem. Biju ieplānojusi mums kādus gadus 10, bet mums 6.septembrī tik paliktu 1 gads, esmu tik vīlusies...»

Komentāri (51)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu