Kad saprotam, ka mīlestība ir beigusies...

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Pēkšņi tu saproti, ka vairs nemīli viņu... Dzīvē parasti tas tā nenotiek, jo šo attālināšanās procesu pavada strīdi un problēmas. Kad saproti, ka tās ir beigas, jo nejūties vairs laimīga, pienāk grūtākais - jāizšķiras, vai attiecības mēģināt glābt vai pielikt tām punktu.

Lai saprastu, ko vēlies tu pati, tev ir jāaizdzen bailes!

Bailes vienmēr traucēs pieņemt pareizo lēmumu,

jo kurš cilvēks gan nebaidās no vientulības, krasām pārmaiņām savā dzīvē un galu galā sirdssāpēm?

Šā lēmuma pieņemšanas brīdī tu nedrīksti kļūdīties, tāpēc nevajadzētu pieņemt pāragrus lēmumus. Ir jāizanalizē visus par un pret šīm attiecībām.

Atšķir aizvainojumu no vienaldzības!

Pirmais ieteikums noteikti būtu mēģināt izrunāties. Tikai sarunu ceļā tu spēj nodalīt vienkārši aizvainojumu vai neapmierinātību no vienaldzības. Bieži dzīvē mums gadās, ka pēc karsta strīda mums liekas - viss, pietiek, es vairs nemīlu šo cilvēku! Tomēr aizvainojums un dusmas paiet un mīlestība paliek...

Atceries, ka pārstāt cilvēku mīlēt nevar pēkšņi - mīlestība pārstāj būt ar laiku...

Vai es esmu vainīga?

Pārstājot mīlēt otru cilvēku, mēs nereti jūtamies vainīgi par šo nelaimīgo situāciju. Mums liekas, ka nepelnīti sāpinām otru cilvēku, ka viņu mānām un vazājam aiz deguna. Mēs sevi vainojam lieku ilūziju radīšanā. Tomēr šī vainas sajūta ir jāatmet, jo tā jūs neliks mierā tik ilgi, kamēr nebūs citu attiecību. Saprotams, ka uz citu nelaimes tu nespēsi uzcelt laimi...

Foto: PantherMedia/ScanPix

Neesi līdzatkarīga

Līdzatkarība bieži traucē atbrīvoties no liekām attiecībām. Ja tev ir zināmi teksti «man tāds krusts nesams» jeb «viņš bez manis nespēs...», tu, iespējams, nekad nespēsi būt patiesi laimīga! Lai gan šādiem cilvēkiem liekas, ka viņu nestais upuris - atteikšanās no savas neatkarības un egoisma ir cēls mērķis, bieži tie izrādās maldi. Šādās attiecībās, kur viens ir atkarīgais un otrs līdzatkarīgais - nav patiesuma un stingra pamata.

Dari to ar pārliecību!

Ja jūti, ka mīlestības starp jums vairs nav, tad arī sajūta, ka jāšķiras, nebūs šaubīga. Tu nešaubīsies par to, kā sadalīsiet mantu, kādā kārtībā tiksieties ar kopīgajiem bērniem, ko par to teiks vecāki utt. Tev pārliecinoši jāspēj izbeigt attiecības!

Domā, kā būs labāk tev, nevis kā būs labāk visiem! Visiem nekad nebūs labi...

Un bērni būs laimīgi tikai tad, ja vecāki būs atraduši savu laimi un jutīsies pilnveidojuši sevi.

Foto: PantherMedia/ScanPix

Bailes no vientulības

Patiesībā šis bailes pazīst katrs no mums -

kuru gan nebaida izredzes novecot vientulībā, nekam nevajadzīgai?

Nereti sievietes, to iedomājoties, ir gatavas pieņemt visdažādākos spēles noteikumus! Arī palikt kopā ar nemīlamu vīrieti... Tomēr jāapzinās, ka tā ir nopietna psiholoģiska problēma.

Punkts attiecību beigās nav punkts tavai dzīvei! Vienmēr šo atceries!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu