Kā izveidot veiksmīgu iepazīšanās portāla profilu? (101)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: DON EMMERT / AFP

Kāda tieši informācija, veidojot savu profilu iepazīšanās portālā, ir noteicošā, lai gūtu vēlamos rezultātus - randiņu? Izrādās, pastāv vairāki noteicošie faktori, kas atklāj, kāda informācija īpaši piesaista pretējā dzimuma uzmanību.

Pētnieku grupa ir izpētījusi vairāk nekā 1,8 miljonus nosūtītu ziņu starp heteroseksuāliem, brīviem iepazīšanās portālu lietotājiem. Tai skaitā ir vairāk nekā 81 000 brīvu cilvēku vecumā no 25 līdz 35 gadiem. Pētnieki ir analizējuši vairākus raksturīgākos faktorus, kas vīrieti un sievieti iepazīšanās portālos padara iekārojamākus, raksta dailymail.co.uk.

Lūk, daži no tiem:

  • sievietes 25-26 gadu vecumā ir populārākās un saņem par 14,4% vairāk ziņu nekā 33 gadus vecas sievietes;
  • turpretī sievietēm vīriešu vecums nav tik būtisks. Daudz svarīgāka ir izglītība un finansiālais stāvoklis. Vīrieši, kuriem ir doktora grāds vai grāds tiesību zinātnēs vai medicīnā, saņem par 33% vairāk ziņu nekā jebkurš cits vidusmēra vīrietis;
  • sievietes, kuras lieto alkoholu, saņem par 4,4% vairāk ziņu nekā cita vidusmēra sieviete.

    Sievietes, kuras alkoholu nelieto vispār, saņem apmēram par 24% mazāk ziņu;

  • vispopulārākās sievietes pelna apmēram 35 000 - 55 000 €;
  • sievietes, kuras pašas savu ķermeni raksturo kā slaidu, saņem par 41% vairāk ziņu nekā citas vidusmēra sievietes;
  • vīrieši, kuru profilos zīmju skaits sasniedz ap 1000 simbolu, saņem par 59% vairāk ziņu. Vīriešu profili, kuri ir izveidoti, balstoties tikai uz 100 simboliem, saņem par 9,75% mazāk ziņu no sievietēm.

Visbiežāk uzrunātās sievietes portrets: sieviete, kura ir vecumā ap 25, raksturo sevi kā slaidu un lieto alkoholiskos dzērienus apmēram 3 reizes nedēļā. Šai sievietei pieder suns, un viņas pēdējās attiecības ir ilgušas 3 – 5 gadus;

Visbiežāk uzrunātā vīrieša portrets: atlētisks vīrietis ar brūniem matiem, kurš publiski norādījis, ka vēlas bērnus. Pelna apmēram 75 000 - 110 000 € gadā.

Interesanti, ka vīriešiem ir arī jāpelna ievērojami vairāk.

Vispopulārākie vīrieši ir tie, kuri pelna apmēram 55 000 – 110 000 € gadā, tas ir, apmēram uz pusi vairāk, nekā pelna vispopulārākās un pieprasītākās sievietes. Šie vīrieši saņem par 42% vairāk ziņu.

Vīrieši, kuri vēlas bērnus, saņem par 23% vairāk ziņu nekā pārējie.

Tajā pašā laikā vīrieši, kuri izvēlas neatklāt, vai vēlas bērnus vai ne, saņem par 21% mazāk ziņu no sievietēm, un tie, kuri bērnus nevēlas vispār, saņem pat par 42% mazāk ziņu, raksta dailymail.co.uk.

Sākoties jaunam gadam, jāļaujas arī jaunām iespējām. Varbūt tieši tagad ir īstais laiks izveidot perfektu iepazīšanās profilu?

Komentāri (101)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu