Mīļotā vīrieša tēvs: es tevi gribu, es tev samaksāšu par seksu! (143)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/Lies Thru a Lens

Ir pagājis jau gads, bet es vēl aizvien atceros to nepatīkamo atgadījumu, kura dēļ, emocionāli, vēl aizvien ir sāpīgi.

Tajā laikā strādāju deju studijā. Studijas telpas atradās vienā ēkā ar citiem uzņēmumiem, kuru darbinieki man bija jau labi pazīstami. Vienā no brīvdienām izlēmu ar draudzeni aizbraukt uz Jēkabpili (pati esmu no Rīgas) atpūsties. Noballējāmies visu nakkti, un saprotams,ka nākamajā dienā abām bija jābūt darbā. Uz darbu mani atveda draugi.

Takā uz deju nodarbību nebija atnācis neviens cilvēks, izlēmu atgulties uz dīvāna un pagulēt. Pārējie uzņēmumi darbu jau bija beiguši, tapēc paliku tikai es un vēl viena uzņēmuma īpašnieks (sauksim viņu par A). Tajā laikā vēl pīpēju un zināju, ka A arī pīpē, nolēmu viņam uzjautāt vai nevar uzcienāt ar cigareti. Par A zināju tikai to,ka viņam ir pieaudzis dēls (kurš man patika) un sieva.

Uzcienājis ar cigareti, mēs abi ar A izgājām uzpīpēt. Pamanījis,ka es izskatos ļoti nogurusi, viņš man piedāvāja kafiju. Tajā momentā viņa klātbūtnē likās droši, kā nekā viņam ir pie 40, ir sieva un bērni. Padzērusi kafiju, jutu, ka nu jau ir laiks iet prom, kad A pēkšņi ierunājās: "Es tevi gribu. Davai es tev samaksāšu 20ls (par seksu)".

Pirmajā momentā es biju šokā. Teicu,ka nē, kā viņš tā var, viņam tak ir sieva un bērni, uz ko viņš atbildēja: "Nu un..".

Biju gatava jau ņemt savas mantas un skriet prom, kad pēkšņi viņš sāka man uzmākties sacīdams: Nu davai, man saceļas uz tevi. Mūs neviens neredzēs, es gribu tevi." Man paveicās,ka man pietika spēku atgrūst viņu no sevis, un es aizgāju.


Par šo notikumu izstāstīju savai draudzenei un vienam vīrietim ar kuru strādājām vienās telpās. Noticēja tikai draudzene... Vīrietis uzskatīja,ka A uz kaut ko tādu nav spējīgs un, ka man visticamāk ir tikai izlicies.
Kopš tās reizes nekad par šo neesmu nevienam stāstījussi.. Sāpīgākais šajā visā ir tas, ka es no tiesas iemīlēju A dēlu. Mēs ar viņu bijām gandrīz viena vecuma, abi studenti. Es tā arī neatļāvos viņa dēlam pastāstīt kāds kretīns ir viņa tēvs... es vienkārši nobijos, nobijos,ka arī viņš man neticēs.. Man ar A dēlu nekad nekas nebija bijis, bet vēl līdz pat šai diena ne pret vienu neesmu jutusi tādas jūtas, kādas jūtu pret viņu. Ir jau pagājis gads, bet es viņu vēl joprojām mīlu. Protams, šī gada laikā man ir bijušas citas attiecības, bet tās ir pierādījušas tikai to, ka es mīlu viņu.

Pat ja es būtu saņēmusies atklāt viņam, ko jūtu, viņa tēvs jau paspēja visu sabojāt. Ir sāpīgi. Es vēljoprojām ejot gulēt domāju par viņu un ienīstu viņa nolādēto tēvu...

L.

Komentāri (143)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu