Jaunā superspēja – pazemība

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Mūsdienu lielajā skrējienā reizēm pazemīgi un vienkārši cilvēki tiek uzskatīti par vājiem. Laužam stereotipus un novērtējam septiņus pazemības bonusus.

Kāpšana pa karjeras kāpnēm ir mūsdienu versija teicienam «izdzīvo stiprākais», tāpēc lēnprātība paliek nenovērtēta. Patiesībā panākumu un piepildījuma noslēpums iet roku rokā ar pazemību. Iepazīsties ar septiņām īpašībām, ko sevī attīstījuši pazemīgi cilvēki, kas ļauj viņiem dzīvot piepildītu un laimīgu dzīvi.

Viņi koncentrē savu enerģiju uz citiem

Var domāt, ka cilvēki, kas vairāk velta uzmanību citiem, pilnībā aizmirst par sevi, taču tā nebūt nav (protams, ar izņēmumiem). Patiesībā šādi cilvēki vienkārši tik daudz nedomā par sevi un savu ego. Viņi necenšas būt perfekti un nebaidās izgāzties, pieņemot jaunus izaicinājumus.

Viņi ir izpalīdzīgi

Atšķirībā no lepnajiem putniem, pieticīgi cilvēki ir daudz līdzjūtīgāki un biežāk izpalīdz draugiem. Viņi ir dāsni un labdarīgi, un tas ir lieliski, jo, kā zināms, altruisms rada prieku un gandarījumu ikvienam.

Viņi pieņem lēmumus pēc saviem morāles principiem

Viņi paļaujas uz saviem instinktiem un vērtībām, kad jāpieņem lēmums. Tas nozīmē, ka viņi nekad «neies pāri līķiem», lai panāktu savu. Viņi iestājas par savām vērtībām, lai kas no tā iznāktu.

Foto: PantherMedia/ScanPix

Viņiem laime ir kā ceļojums

Cilvēka dabā ir vēlme būt laimīgam, tāpēc mēs bieži vien tai burtiski dzenamies pakaļ. Pieticīgiem cilvēkiem tas viss notiek dabiski, viņi par to pat nedomā, jūtoties laimīgāki nekā pārējie ik dienas.

Viņi izceļas kā līderi

Būt pazemīgam nenozīmē, ka tu nevari neko ietekmēt. Tas apgāž stereotipu par uzpūtīgu, uz sevi centrētu vadītāju. Arī pieticīgiem cilvēkiem ir iespēja izcelties profesionāli, jo viņi spēj izvērtēt būtiskāko un ir atvērti sadarbībai. Pieticība patiesībā cilvēku padara gan par labāku darbinieku, gan vadītāju.

Viņi zina, ka viss vēl ir priekšā

Parasti cilvēki ir nepacietīgi un vēlas visu uzreiz, bet pazemīgie ir pateicīgi par iespējām, kas viņiem dotas šajā brīdī, tāpēc viņi vieglāk pacieš melnās strīpas periodus, jo zina, ka priekšā viņus gaida kas labāks.

Viņiem ir spēcīgas attiecības

Piekritīsiet, ka neviens nevēlas par savu partneri narcisa tipa cilvēku. Cilvēki, kas koncentrējas uz citiem arī attiecībās, koncentrējas uz burvju savienību «mēs», padarot to harmonisku. Šādiem cilvēkiem veidojas spēcīgākas saiknes, kas jebkuras attiecības padara labākas.

http://mia.lv/

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu