Noskaidrots, kāpēc vīriešiem tik ļoti patīk lielas pēcpuses

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA/AP/Reuters/Scanpix sweeden/AP

Tas, ka vīriešiem patīk lieli un formīgi sieviešu dibeni, nav nekāds noslēpums, tomēr kāpēc tas tā ir? Jaunā pētījumā, kurš veikts Teksasas universitātē, tas noskaidrots.

Iespējams, ka šajā sakarā vēl nekad nebiji aizdomājies par jostas daļas izliekumu vai mugurkaulu, taču pētnieki gan. Noskaidrots, ka vīriešiem patīk dziļi jostas izliekumi tāpēc, ka

sievietes, kurām ir lielas pēcpuses, veiksmīgāk spēj iznēsāt bērnus grūtniecības laikā.

Kad sieviete ir bērniņa gaidībās, nereti rodas problēmas ar to, ka ķermeņa masas centrs ir izvirzīts uz priekšu, tomēr sievietēm, kurām ir izteikti uz āru izvirzīts dibens, grūtniecības laikā ķermeņa masas centrs ir taisns un līdzsvarā, vēsta «huffingtonpost.com».

Pētnieki uzskata, ka psiholoģiski vīriešiem tieši šādas sievietes šķiet pievilcīgākas.

Īsumā: psiholoģiski vīriešiem vairāk patīk sievietes ar izteiktu sēžamvietu, jo šādas dāmas daudz veiksmīgāk un bez veselības problēmām spēj iznēsāt bērnus.

Pētījumā tika noskaidrots arī tas, ka ideālais jostasvietas izliekums ir 45 grādi. Šāds izliekums sievietēm nesagādā grūtības arī grūtniecības laikā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu