Ilze Zariņa: 7 triki, kā mūžam saglabāt sievišķību!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Eksotisko deju skolas «Alegria» vadītāja, horeogrāfe un gleznotāja Ilze Zariņa ir viena no apbrīnojamākajām sievietēm, kura der par paraugu visām dāmām, kuras šobrīd ir ziedošajā vecumā! «Egoisti» interesē, kā viņa spēj saglabāt sievišķīgo šarmu - kādi ir šie noslēpumi?

1. Vienmēr izgulies! Saudzē savu naktsmieru.

Vēlākais, kad dodos gulēt, ir pulksten 23:00. Vispār svētīgi ir parūpēties par to, lai diena paiet nevis gulšņājot, bet aktīvi strādājot, tad arī vakarā miegs nāks kā likts. Ja tomēr miegs nenāk, paklausos nomierinošu mūziku, piezvanu kādam no tuvajiem un parunājos. Tas nomierina. Protams,

sekss ir laba lieta, kas man rosina miegu, bet, kad cilvēks ir savas dzīves vientuļajā periodā, ir jādomā par ko citu

- jāmeklē citi pirmsmiega prieki.

2. Daudz staigā un atrodies svaigā gaisā.

Svaigs gaiss un būšana kopā ar dabu ir ļoti nozīmīga - bieži mēs to aizmirstam.

Foto: no personiskā arhīva

3. Iemīlies un baudi kvalitatīvu seksu.

Kāds ir kvalitatīvs sekss, tas katram pašam labāk zināms, bet šī pieeja, lai atrastu to, kas sagādā baudu, ir nozīmīga. Un arī ir jāsaprot, cik daudz un bieži tev tas dzīvē ir nepieciešams - vienam ar seksu vajag nodarboties pat īsziņās, citam vajag ilgākas pauzes. Katram savs. Bet meklē šo savu tempu un veidu.

4. Smejies!

Jācenšas pēc iespējas vairāk uzsūkt pozitīvo enerģiju. Es apzināti lasu internetā un žurnālos visu, kas liek smaidīt un smieties. Izvēlos komēdiju žanra kino. Skatos smieklīgos dzīvnieku video.

Esi atvērta humoram! Zinu, tas nav viegli, bet ir jācenšas!

5. Ir jābūt savam hobijam.

Hobiju pasaule ir tik plaša. Piemēram, mans hobijs ir arī futbola spēļu azartiska vērošana, un es no tā nekautrējos. Tāpat man patīk stādīt puķes, izvēlēties mājai interjera priekšmetus. Hobijiem ir jābūt dažādiem, bet lai kāds ir arī ļoti sievišķīgs.

Foto: no personīgā arhīva

6. Sievietei ir jādejo!

Tas būtu dīvaini, ja es nepieminētu dejas. Sievišķību vairo tieši dejas ar partneri, kad tev līdzās visu laiku ir vīrišķā enerģija. Bet arī dejas pašai sev ir kas ļoti svarīgs. Sievietei ir jādejo!

Lai gan esmu flamenko profesionāle vairāk, gribu izcelt tieši vēderdejas

- tas tomēr ir īpašs deju stils, kas «uzdzen uz augšu» sievišķību. Tas sievieti uzlādē un piepilda ar sievišķo enerģiju.

Foto: no personīgā arhīva

7. Iepirkšanās

Tur nu neko nevar darīt - iepirkšanās ir sieviešu būtība. Iet, meklēt, izvēlēties, savākt, nopirkt. Un ja vēl kopā ar draudzenēm... Tā rodas sievišķīgas domas, ieceres...

8. Rūpes par sevi - lutināšana

Svarīgs ir meistars, kam tu uztici savu vissvarīgāko - seju. Tātad labs kosmetologs. Sejas āda ir īpaši jālutina. Kādas ir manas receptes? Seju lutinu ar maskām. Patiesībā uz sejas lieku daudz no tā, ko ēdu, - gurķus, banānu šķēles, krējumu. Mazgāju seju ar to, ko dzeru, - zāļu tējiņām (zaļo, piparmētru) un arī melno tēju. Matus baroju ar eļļām. Relaksējos sāls vannu peldēs.

Lielākā mana skaistuma draudzene ir arī tējas sēne - to gan dzeru, gan smērēju matos.

Jā, un alveja ir neiztrūkstošs palīgs skaistumkopšanā un veselības uzlabošanā.

Foto: no personiskā arhīva
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu