Stāstu konkurss: ...vīriešiem ir jāceļ pašapziņa!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Shutterstock

Piedāvājam stāstu konkursa «Kā attiecībās piemest pipariņu!» dalībnieces Ievas ieteikumu, kā ikdienai attiecībās piešķilt dzirksteli. - Varbūt neesmu labākā padomu devēja par to, kā piemest pipariņu vienmuļajām attiecībām, jo šķiet, ka man laimīte piespēlējusi to labāko, mīlošāko vīru, ar kuru kopā dzīvot ir tīrie svētki. Protams, uzmetam lūpu un mēdzam pakašķēties, bet galu galā jau saprotam, ka viens otram esam ļoti mīļi un nav tur daudz ko dusmoties.

Tad arī pašai gribas dot, apmīļot, iepriecināt, palutināt ik dienu (nu vai vismaz katru otro). Tādus mazos prieciņus drīzāk varētu saukt par cukura, ne piparu graudiņiem, ko piemest divtulības virumam, bet man jau šķiet, ka ikdienas saldumiņš situāciju var glābt labāk par retiem pipariņiem.

Gan jau katrai sievietei padomā ir kāds īpašs veids, kā iepriecināt tieši savu vīrieti, tomēr ir arī universālas lietas, kas der lielākajai daļai vīriešu.

Pirmkārt, kurš gan nav dzirdējis, ka paēdis vīrietis ir laimīgs vīrietis.

Ja viņš no rītiem steidz uz darbu bez brokastīm, pagatavo kaut ko līdzņemšanai. Ideāli, ja esi tik rūpīga, lai jau iepriekš pagatavotu ko gardu un sātīgu, bet ja ne, nav jau obligāti stundām jāstāv pie plīts rīta agrumā, uztaisi kaut gardas sviestmaizes. Tās var izrotāt ar kādu majonēzes smaidiņu vai ko citu vai var pusdienu kārbā paslēpt zīmīti ar veiksmīgas darbdienas novēlējumu. Ja viņš ir saldummīlis, kāpēc gan slepus neistūķēt mēteļa vai somas kabatā kādu konfekti?

Otrkārt, ne vien sievietēm, bet arī vīriešiem patīk, ka viņus novērtē. Uzslavē viņu par labiem veikumiem, par to, cik viņš labi izskatās šodien, par to, cik vispār viņš ir lielisks vīrietis.

Vai tad mēs negribam pie sāniem vīriešus, kuri ir labi, izdarīgi, skaisti, stipri, mīloši?

Cel sava vīrieša pašapziņu, nevis to grauj!

Liec viņam pasmaidīt aizņemtas darbdienas vidū – aizsūti īsziņu ar kādu anekdoti vai smieklīgu pašportretu.

Vai viņš mēdz klausīties radio? Noskaidro, kādu radiostaciju. Vai tai ir kāds apsveikumu vai novēlējumu raidījums? Novēli savam vīrietim jauku dienu ar radio starpniecību. Novēlējuma/apsveikuma saturs jau katras pašas gaumē – mīļi vārdi, smieklīgs joks, noslēpumaini sveicieni.

Izmanto šokopasta piedāvājumu – nosūti viņam uz darbavietu vai mājām šokolādes sveicienu no «slepenās pielūdzējas». Gan jau viņš nojautīs, kas tā par noslēpumaino dāmu, bet būs patīkami iepriecināts.

Varbūt Tavam vīrietim garšo pica/suši? Iepriecini viņu un varbūt arī viņa (cerams, nedaudzos) kolēģus, pasūtot picu vai suši uz viņa darbavietu (ja vien par to iespējams samaksāt iepriekš). Vai dažkārt ejiet kopīgās pusdienās! Tā varēsiet ne vien tikties no rīta, kad abi skrienat uz darbu, un vakarā, kad saguruši iegāžaties gultā, bet arī aprunāties pie kopīga pusdiengalda.

Dodieties kopā ne vien pusdienās, bet arī citos piedzīvojumos. Brīvdienās aizbrauciet uz kādu vēl nemītu pastaigu taku, vēl neapskatītu pili vai muižu, uz kādu interesantu objektu.

Pamēģiniet atrast raidījuma «TE» vadītāju noslēptos grābeklīšus

vai mēģiniet iegūt geokešinga apslēptos dārgumus. Izmēģiniet jaunas atrakcijas, piemēram, apmeklējiet «Escape Room» un centieties stundas laikā atrast visus pavedienus, lai varētu izkļūt no telpas, kurā esat ieslēgti.

Ja neesat kautrīgi, sarīkojiet kopīgu erotisku fotosesiju. Tas būs nebijis piedzīvojums, un jums atmiņai paliks skaisti attēli (ar noteikumu, ka fotografējaties pie profesionāļa). Ja viņam netīk (pus)plikam grozīties kameru priekšā, sarīko erotisko fotosesiju sev, iejūties dažādās lomās un pēc tam skaisto fotogrāfiju krājumu uzdāvini vīram dzimšanas dienā. Ja jau vīriešiem patīk aplūkot daiļu sieviešu bildes, kāpēc lai tās nebūtu tavējās?

Ja ar fotogrāfijām ir par maz, pārsteidz savu vīrieti ar erotisku deju.

Ja pietiek prasmes, vari iemācīties pati (Youtube ir dažādi mācību video, arī par šādām dejām), bet, ja tomēr gribas kādu palīgā, sameklē kādu strip plastikas deju studiju. (Atceries, ka strip plastikas dejas nav tas pats, kas striptīzs, tās ir sievišķīgas, jā, nedaudz erotiskas dejas, bet nekādas izģērbšanās tur nav.) Dažas no tām piedāvā vienreizēju iesācēju kursu, kur tev aptuveni pusotra mēneša laikā iemācīs deju. Lielāks pārsteigums, protams, būs, ja pratīsi pusotru mēnesi mācības noslēpt no sava mīļotā. Kad deja gatava, uzaicini viņu uz randiņu (turpat jūsmājās vai kur citur, kur ir pietiekami daudz vietas dejai), sagatavo šampanieti, uzkodas vai ko citu pēc vēlēšanās un nodemonstrē apgūto.

Ja neesat kautrīgi, spēlējiet lomu spēles arī savā guļamistabā, vai vismaz iepriecini vīrieti, ietērpjoties viņa fantāziju tēla drānās (nu, jā, iespējams, tur nekā oriģināla nav – auklīte, skolniece, sekretāre, medmāsiņa utt., u.t.jpr., bet, ja abiem patīk, kāpēc ne).

Izmēģiniet jaunas pozas.

Kautrīgi mulstat un nevarat izdomāt, kādu nebijušu pozu nu censties ieņemt? Iegādājieties pozu grāmatu un šķiriet uz labu laimi, grāmata jums pateiks priekšā (vienmēr jau varat šķirt vēlreiz, ja nu gadās apstāties pie kāda pārāk akrobātiska savienojuma).

Šķiet, ka cukurgraudiņu starpā tomēr sanāca arī pa kādam pipariņam. Visi ieteikumi ir vai nu izmēģināti, vai vismaz iecerēti. Izmēģinātie strādā! Tiesa, savs vīrietis jānovērtē un jāsaprot, vai ieteikums būtu viņam piemērots vai ne. Manam vīrietim patīk saņemt mīļuma apliecinājumus un arī tos sniegt. Atturīgāks vīrietis varētu sakautrēties, saņēmis darbavietā mīļās pasūtītas pusdienas vai šokolādes tāfelīti no slepenas pielūdzējas.

Esiet radošas un, galvenais, mīliet savus vīriešus!

Lai izdodas!

anna

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu