Keita un Viljam, apsveicam 4. kāzu gadadienā!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tieši pirms četriem gadiem Kembridžas hercogiene Ketrīna Midltone mija gredzenus ar princi Viljamu. Toreiz, 2011. gada 29. aprīlī, kāzu norisei sekoja līdzi visa pasaule. Šogad visi ar nepacietību gaida, kad laimīgajai ģimenei pievienosies otrā atvase!

Princis Viljams un Keita Midltone iepazinās 2001. gadā. Šo deviņu gadu laikā no simpātijām radās cieša pieķeršanās un noturīga mīlestība, kas teica vienu - mēs vēlamies būt kopā vienmēr!

2010. gada 16. novembrī tika paziņots par pāra saderināšanos, kas notika gandrīz mēnesi iepriekš. Kāzas to sagatavošanas procesā vairāku iemeslu dēļ tika salīdzinātas ar Viljama vecāku - Čārlza un princeses Diānas 1981. gada kāzām.

Laulību diena bija nacionālā brīvdiena Apvienotajā Karalistē. Laulību ceremoniju televīzijas tiešraidē vēroja desmitiem miljonu cilvēku.

Vēsturiski nozīmīgajā Vestminsteras abatijā notika prinča Viljama un viņa izredzētās Ketrīnas Midltones laulības reģistrācija. Ketrīna uz kāzām bija ieradusies vienkāršā, bet elegantā mežģīņotā kāzu kleitā, kuras izskats bija viens no rūpīgāk glabātajiem kāzu noslēpumiem.

Pēc diviem gadiem - 2013. gada 22. jūlijā - karaliskajai ģimenei pievienojās pirmdzimtais princis Džordžs. Šobrīd pasaule gaida ziņas par otro atvasi!

Tikmēr aplūko bildes, kā Keitai un Viljamam ir veicies šo četru laulības gadu laikā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu