Keita un Viljams atrāda mazo princesi!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Karaliskā ģimene, konsultējoties ar ārstiem, pieņēmusi lēmumu doties mājās jau šodien! Tas ir mazliet neierasti, jo mazā princese piedzima vien šorīt - 8:34 (pēc Latvijas laika 10:34). Tomēr vieglās dzemdības, kā arī Keitas pašsajūta un mazās meitenītes stabilais veselības stāvoklis pieļāva iespēju ģimenei doties mājās. Kā jau ierasts, karaliskā ģimene pirms došanās mājās tautai atrādīja mazo princesi.

Pasaule aizturēja elpu, kad atvērās Svētas Marijas klīnikas Lindo Wing spārna durvis un visi ieraudzīja laimīgos vecākus, kuri rokās turēja savu otro atvasi - mazo princesi. Keita un Viljams izskatījās mazliet noguruši, bet ļoti mierīgi.

Foto: AFP/LETA

Neilgu brīdi viņi uzturējās uz slimnīcas kāpnēm, bet tad devās atpakaļ, lai dotos mājās. Pāris stundu vecā princesīte gulēja saldā miegā mammas rokās.

Jau ziņots, ka Kembridžas hercogiene Ketrīna Midltone 2. maijā plkst. 8:34 (pēc Latvijas laika 10:34) «Lindo Wing» slimnīcā laida pasaulē veselīgu meitenīti. Mazās karaliskās ģimenes atvases svars ir 3,714 kg.

Pirmie princeses ciemiņi bija viņas brālis - princis Džordžs Luī Aleksandrs, kuru uz slimnīcu atveda laimīgais tētis, princis Viljams. Pēc neilgas ciemošanās mazais brālītis tika nogādāts mājās Kensingtonas pilī, kur viņu pieskata vecmāmiņa - Keitas mamma.

«Princis Viljams vienmēr vēlējies meitiņu. Un nu tas ir noticis! Vecāki ir ļoti laimīgi,»

BBC kanālā notikumu komentē karaliskās ģimenes biogrāfiju autore Keitija Nikhola. Uz jautājumu, vai šis būs beidzamais bērns Keitai un Viljamam, Keitija atbild, ka, viņasprāt, šīs ģimenes maģiskais skaitlis būs trīs bērni.

2013.gada jūlijā nāca pasaulē Viljama un Ketrīnas pirmdzimtais princis Džordžs, bet pērn oktobrī tika paziņots, ka aprīlī ir gaidāma viņu otrā bērna piedzimšana. Viljama un Ketrīnas otrais bērns būs ceturtais rindā uz Lielbritānijas troni pēc sava vectēva prinča Čārlza, tēva prinča Viljama un vecākā brāļa prinča Džordža.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu