Šarlīze Terona: Šons Penns ir mana mūža mīlestība

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Dienvidāfrikāņu aktrise Šarlīze Terona atzinusi, ka amerikāņu aktieris Šons Penns esot viņas mūža mīlestība.

39 gadus vecā Terona un 54 gadus vecais Penns sāka attiecības 2014.gada sākumā, četrus gadus pēc Penna šķiršanās no politiskā seriāla «House of Cards» («Kāršu nams») aktrises Robinas Raitas.

«Viņš ir ne tikai mans partneris, bet arī mana mūža mīlestība. Pirmoreiz dzīvē sajutu, ka mans darbs patiešām iejaucas manā dzīvē, un tas bija grūti,» sacīja Terona.

Foto: AP/Scanpix

Aktrise atklāja, ka viņai nācies grūti pakārtot attiecības aizņemtajam darba grafikam, taču lika noprast, ka

būtu gatava atteikties no karjeras Penna dēļ.

«Dažbrīd es biju ļoti netaisnīga pret viņu,» norāda aktrise. «Un citreiz šķita, ka viņš izturas ļoti netaisnīgi pret mani. Tomēr tas liek saprast, ka attiecības ir prioritāte, lai arī cik sarežģīti tas kļūtu.»

Terona, kura audzina adoptēto trīs gadus veco dēlu Džeksonu, atzinusi, ka vēlētos laist pasaulē bērnu no sava līgavaiņa. Uz žurnālista jautājumu, vai viņa vēlētos vēl bērnus, Terona atbildēja apstiprinoši.

«Jā. Es vienmēr esmu gribējusi bērnus.»

Penns 1985.gadā apprecējās ar amerikāņu popdīvu Madonnu, taču laulība izjuka pēc četriem gadiem.

Foto: AP/Scanpix

90.gadu sākumā Penns sāka attiecības ar Raitu, kura dzemdēja viņam divus bērnus. Pāris salaulājās 1996.gadā. Laulība tika šķirta 2010.gadā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu