10 pārbaudīti padomi, kā kļūt valdzinošākai... un liktenīgākai!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Shutterstock

Sofija Lorēna reiz ir teikusi: «Nekas sievieti nepadara skaistāku kā ticība savam skaistumam.» Uzzini, ar kādiem ieročiem tu vari kļūt valdzinošāka, iekārojamāka un seksīgāka.

1. Pirmkārt un galvenokārt sajūtai, ka esi valdzinoša, seksīga un pievilcīga, nav nekādas saistības ar ārējo izskatu, bet gan tikai un vienīgi ar noskaņojumu. Ja būsi par sevi pārliecināta, acīs būs dzirkstelīte un kopumā būsi ar dzīvi apmierināta, tas izskatīsies daudz valdzinošāk nekā superīsa kleita vai koši sarkanas lūpas. Turklāt pirmajā gadījumā tavi valdzinājuma ieroči ir dabiski.

2. Uzvedies tā, it kā tu būtu miljonus vērta. Cilvēku prātiem piemīt psiholoģiska īpatnība – viss, kas ir grūti pieejams, ir ārkārtīgi vērtīgs. Tā arī tev ir jāuztver sevi! Un šeit nav runa par to, ka jākļūst iedomīgai, bet gan vienkārši jāprot pašai sevi novērtēt.

3. Atrodi, ar ko dzīvē patiešām no sirds aizrauties, un attīsti sevi šai jomā. Nav būtiski, vai tā ir kalnu slēpošana, salsas dejas, kūku cepšana vai ceļošana. Esi aizrautīga un kaislīga!

Foto: Shutterstock

4. Banālā frāze «Esi tu pati!» ir patiesa līdz kaulam. Nevienu minūti nav vērts pavadīt, mēģinot kādam iepatikties un izlikties par to, kas neesi. Ja tu kādam nepatīc tāda, kāda esi, tev šis cilvēks nav vajadzīgs. Mēs pārāk daudz mēģinām uz kādu atstāt iespaidu, kam tas ir pilnīgi vienaldzīgi.

Labāk simtiem reižu būt tādai, kāda esi, un nepazaudēt savu unikālo valdzinājumu,

kas piemīt tikai tev, nekā iegūt kāda simpātijas ar to, kas neesi.

5. Iemācies klausīšanās mākslu. Tā ir ļoti pievilcīga īpašība – prast otru uzklausīt, iedziļināties viņa sacītajā un no sirds novēlēt izdošanos. Mēs nereti piemirstam, ka esam apveltīti ar vienu muti un divām ausīm. Izmantosim biežāk šo proporciju.

6. Beidz skriet un kļūsti mierīgāka. Mēs dzīvojam ļoti skrejošā pasaulē, kad rīkojamies ātri un tā rezultātā esam satrauktas.

Iemācies apstāties un izbaudīt mirkli.

Nav nekā pievilcīgāka par harmonisku un mierpilnu sievieti.

Foto: Shutterstock

7. Izrādi savas siltās jūtas. Ar to es domāju – veido ciešu acu kontaktu, izsaki komplimentus, esi draudzīga, atklāta, mīļa, ja nepieciešams – arī ugunīga un pārdroša, smaidi un priecājies, apskaujies un izstaro sirsnīgu enerģiju.

8. Zini, kas tev patīk un kāda tu esi. Ir patiešām vērts nodarboties ar pašizpēti un pašizziņu, lai būtu dzīvē pārliecināta par visu, kas tu esi un kas neesi. Kas tev garšo, kāds ir tavs ģērbšanās stils, kas tev piestāv, kas tevi interesē, kas tev liek justies labi un laimīgai. Atrodi atbildes uz visiem šiem neskaitāmajiem jautājumiem. Tas viss kopumā veido tavu personību un nostiprina pašpārliecinātību.

9. Rūpējies par sevi – tādā ļoti plašā nozīmē. Pirmkārt, jau par savu ķermeni – kas ir tavas fiziskās mājas. Otrkārt, rūpējies par savu garīgo pasauli – vienmēr meklē, ko jaunu tu varētu iemācīties un kā varētu bagātināt savu dvēseli.

Velti laiku sev un savai pasaulei tikpat daudz, cik to velti citiem.
Foto: Shutterstock

10. Atrodi savus knifiņus, kas liek tev justies valdzinošai un iekārojamai. Tā var būt seksīga mežģīņu apakšveļa, augstpapēžu kurpes, ziedi matos, Tavas mīļākās smaržas, sarkans apģērbs, dūmakains acu grims u.tml. Mums katrai ir šādi īpašie knifiņi, kas izskatās lieliski tieši mums!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu