Meli par vīriešiem, ko izdomājušas sievietes

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Shutterstock

Jāpiebilst - šos melus izdomājušas sievietes.

Viņi nespēj būt romantiski

Protams, ka visas sievietes dievina romantiskus piedzīvojumus. Ja sievietei jautāsim, kas pirmais viņai nāk prātā, izdzirdot vārdu «romantisks», tad viņa atbildēs: vakariņas sveču gaismā, rozes, brokastis gultā utt. Sievietes reti par romantisku uzskata spontānu, dažkārt muļķīgu un nesaprotamu rīcību, uz kādu ir spējīgs gandrīz katrs iemīlējies vīrietis. Varētu ilgi un gari rakstīt par spontānām, trakām vīriešu idejām un izdarībām: brauciens no Rīgas uz Latgali tikai tāpēc, lai pārsteigtu iemīļoto, dziesmiņu iedziedāšana automātiskajā atbildētājā, telefona zvans 24.00 tikai tāpēc, lai novēlētu saldus sapņus, vai pļavas ziedu pušķis aiz mašīnas logu tīrītāja. Varbūt sievietes romantisms atšķiras no vīrieša romantisma.

Ja tomēr tev ir trāpījies vīrietis bez izdomas, tad atceries, ka romantika izraisa romantiku. Uzņemies iniciatīvu!

Viņi grib mīlēties septiņas reizes dienā

Tas ir tikai mīts, kurš slēpjas skaistajās sieviešu galviņās. Protams, vīrieši dievina seksu. Viņi grib mīlēties divas reizes stundas laikā, trīs reizes vakara gaitā, piecas reizes naktī un sešas reizes diennaktī. Gribēt un varēt ir divas pilnīgi dažādas lietas. Vīrieši labi zina, ka tāds maratons var beigties ļoti bēdīgi. Tomēr šis mīts ietver sevī daļu patiesības.

Vīrieši tik tiešām vēlas mīlēties septiņas reizes dienā.

Vienreiz mūžā vēlas pārdzīvot kaut ko tādu, lai pēc tam visu mūžu ar to lielītos. Un vēl kas. Sievietes pārmet vīriešiem neuzticību, bet, ja viņiem nebūtu ar ko krāpt savas draudzenes, sievas utt., tad viņi to arī nedarītu.

Viņi neievēro izmaiņas sievietes izskatā

Atklāti sakot - ievēro. Ievēro, ka ir kādas izmaiņas. Jūt, ka ir kas tāds, kas viņiem būtu jāievēro. Tomēr ir viena problēma: vīriešu sajūtu orgāni nav tik precīzi kā sieviešu, tāpēc viņi nav pārliecināti, kāds bija sākotnējais variants, lai tagad varētu salīdzināt. Bieži vien viņi nespēj konkrēti noteikt, vai šī izmaiņa slēpjas viņas frizūrā, apģērbā vai figūrā. Tāpēc, lai nepateiktu ko pilnīgi muļķīgu, viņš labāk klusē. Galu, galā, mīļās dāmas, būsim reālistes! Visbiežāk šīs izmaiņas nav ārkārtīgi radikālas. Varu garantēt: ja garu matu īpašniece pēkšņi parādītos frizūrā pēc A.Čaka modes, tad

vīrietis to noteikti ievērotu un arī pateiktu, ko par to domā.

Viņi izvairās no tuvības

Vīrieši, tāpat kā citi bara dzīvnieki, mīl brīvību un neatkarību. Tāpēc bieži izvairās no tā, ko sievietes sauc par tuvību. Vīrieši to savukārt sauc par «dziļu emocionālu saikni, no kuras ir grūti atkāpties, nesāpinot otru pusi». Tāpēc var teikt, ka vīrieši nebaidās no tuvības ar sievieti vispār, bet baidās no tuvības ar nepareizo sievieti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu