Foto: Mazās princeses Šarlotes kristības

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lielbritānijas prinča Viljama un hercogienes Keitas meitas Šarlotes kristības notika 5.jūlijā Svētās Marijas Magdalēnas baznīcā. Par mazās meitenītes krustvecākiem kļuva pieci Keitai un Viljamam tuvi cilvēki.

Princis Viljams un Kembridžas hercogiene Katrīna savai meitiņai Šarlotei izvēlējušies piecus krustvecākus - Viljama māsīcu Loru Felousu, Katrīnas brālēnu Ādamu Midltonu, hercogienes draudzeni Sofiju Kārteri, kā arī Viljama draugus Tomasu van Straubenzu un Džeimsu Mīdu, ziņo telegraph.com. Šarloti kristīja Kenterberijas arhibīskaps Džastins Velbijs.

Šarlote kristīta tajā pašā tērpā, kurā tika kristīts viņas brālis - princis Džordžs. Kristību kleita ir kopija tērpam, ko savās kristībās valkāja karalienes Viktorijas meita 1841. gadā.

Kembridžas princese, kura ir ceturtā rindā uz troni, piedzima 2.maijā. Princeses pilnais vārds ir Šarlote Elizabete Diāna. Otrais un trešais vārds doti par godu pašreizējai Lielbritānijas karalienei Elizabetei II un prinča Viljama mātei Diānai, kura 1997.gadā gāja bojā autoavārijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu