Apsveicam! Princis Džordžs svin savu otro gadiņu!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lieli prieki karaļnamā - mazais siržulauzējs princis Džordžs šodien, 22.jūlijā, uz savas dzimšanas dienas kūkas nopūtīs divas svecītes!

2013. gada 22. jūlijā plkst. 18.24 (pēc Latvijas laika) pasauli ieraudzīja prinča Viljama un viņa sievas, Kembridžas hercogienes Ketrīnas Midltones pirmdzimtais - dēls, princis Džordžs Aleksandrs Luī.

Kā jau katru gadu, arī šogad Karaļnams ir pietaupījis kādu emocionālu mazā prinča Džordža bildi, ko atklāt viņa dzimšanas dienai par godu!

Mazulis ir nākamais rindā uz troni pēc karalienes Elizabetes II vecākā dēla prinča Čārlza un viņa vecākā dēla Viljama.Bērnam pienākas tituls Viņa Karaliskā Augstība Kembridžas princis.

«Viņi aizvadīs dienu ģimeniskā gaisotnē,» aģentūrai AFP atklāja Kensingtonas pils pārstāve. «Viņiem būs iespēja pavadīt laiku kopā.»

Šomēnes Viljams dalījās iespaidos par ģimenes dzīvi pēc meitas piedzimšanas. «Tas ir fantastiski. Viņa ir mazs debesu brīnums,» viņš teica. «Taču parūpēties par diviem bērniem ir lielāka atbildība, it īpaši, kad tuvumā ir Džordžs. Viņš ir mazs palaidnis!»

Bet nu laiks paskatīties uz kolorītākajām mazā prinča fotogrāfijām!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu