10 pozitīvi pāru paradumi!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Rozā briļļu periods vienā brīdī beidzas, un tad sākas sūrā ikdiena. Taču kurš teicis, ka ikdienai ir jābūt sūrai? Ievies savā ikdienā mazus pozitīvus rituālus, un tavas attiecības plauks un zels, liekot tauriņiem vēderā dejot atkal un atkal!

1. Viņi dodas gulēt vienā un tai pašā laikā

Laimīgi pāri ir «sinhronizēti» un dodas gulēt vienā un tai pašā laikā, izņemot, protams, atsevišķus gadījumus, kad kāds ir slims vai aizkavējies darbā. Kāpēc gan lai tu gribētu palikt nomodā, kad tavs mīļotais saldi ieritinājies tīros palagos?

2. Laimīgi pāri veido kopīgas intereses

Viens no stabilu pāru paradumiem ir strādāt pie kopīgām interesēm – vai tie būtu hobiji vai kopīgi profesionāli projekti. Padomā, cik daudz kopīgu aktivitāšu ir jūsu ikdienā. Kādas intereses jums ir līdzīgas? Kā jūs varētu pavadīt vairāk laika kopā? Ieviesiet paradumu katru dienu vismaz pusstundu «pastrādāt» pie kā kopīga – kaut vai brīvdienu plānošanas, kopīgas maltītes pagatavošanas vai pastaigas ar suni.

3. Viņi sadodas rokās

Nekas tā neapliecina tuvību kā soļošana rokrokā ar savu mīļoto. Tas ir pieķeršanās un vienotības simbols, kas apliecina apkārtējai pasaulei, ka esat partneri. Aplieciniet savu kopābūšanas faktu arī citiem, jo partnerattiecības tomēr ir kaut kas, pie kā ir jāstrādā, nevis jāpalaiž pašplūsmā kā kaut kas pats par sevi saprotams.

4. Laimīgi pāri nekoncentrējas uz partnera trūkumiem

Ja tu vienmēr meklē vainu savā partnerī, tad skaidrs, ka vienmēr arī to atradīsi. Neviens nav ideāls. Tā vietā daudz vērtīgāk ir uzsvērt sava mīļotā pozitīvās īpašības un tikumus. Arī tos var vienmēr atrast! Laimīgi pāri to apzinās, tāpēc strādā pie savu un savu otro pusīšu «gaišo» aspektu akcentēšanas.

5. Laimīgi pāri apskaujas

Apskāvienu un mīļu glāstu trūkums attiecībās ilgtermiņā atmaksājas negatīvi, tāpēc ir vērts piedomāt pie fiziskas savas pieķeršanās izrādīšanas. Kad tu pēdējo reizi savu partneri kaislīgi noskūpstīji, kad viņš pēc garas darba dienas noguris pārradās mājās?

Foto: PantherMedia/ScanPix

6. Viņi uzticas un piedod

Piedošana ir nepieciešams «instruments», lai apstrādātu informāciju un dotos tālāk. Piedošana sniedz atvieglojumu un pasargā attiecības no iekļūšanas strupceļā. Ja piedošanai mēs vēl «pievienojam» uzticēšanos, tad «aizbaidām» aizvainojumu, kas var rezultēties emocionālā saspīlējumā no neatrisinātām problēmām vai neizrunātiem pārdzīvojumiem. Cik reizes tevi ir mocījusi sajūta, ka ir palicis kaut kas, ko tu gribētu pateikt savam partnerim, bet nevari saņemties? Kāpēc nevari saņemties? Tev ir bail? No kā?

7. Laimīgi pāri atzīstas mīlestībā un novēl veiksmīgu dienu

Diena iesākas mājā, kur mitinās divi mīloši cilvēki. Dienas gaitas ar izaicinājumiem, problēmām un pārdzīvojumiem jums katram ir savas, tāpēc ir patīkami apzināties, ka ir kāds, kuram tu rūpi, kurš tevi atbalstīs un palīdzēs ar padomu. Tik vienkārša lieta kā vārdi «es tevi mīlu» un «lai tev laba diena» var tiešām ievirzīt dienu patiesi pozitīvā gultnē!

8. Viņi novēl viens otram labu nakti

Šis ir vēl viens rituāls, kas laimīgus pārus padara par laimīgiem pāriem. Jūs dodaties gulēt kopā, tomēr katrs atsevišķi, novēlot viens otram labi atpūsties, lai kopā sveiktu nākamo dienu.

9. Laimīgi pāri sazinās dienas laikā

Īsa telefonsaruna vai īsziņa, kurā apjautājies savam partnerim, kā viņam klājas, uztur mīlošu saikni un sniedz atvieglojumu, ka neesi viens. Ir taču tik patīkami trakas darba dienas vidū saņemt atbalstu un uzmundrinājumu no kāda, kam tu patiešām esi svarīgs!

10. Viņi lepojas ar savu partneri

Apbrīns ir viens no laimīgu attiecību pamatakmeņiem. Vai tu partnerim izrādi, ka lepojies ar viņu? Vīrietim ir īpaši svarīgi apzināties, ka viņš ir svarīgs un apjūsmots, tādējādi iegūstot enerģiju doties pasaulē un gāzt arvien jaunus kalnus un sasniegt virsotnes.

Viss, kas jādara, ir jāvēlas laimīgas attiecības un soli pa solim jāievieš savā ikdienā šie mazie paradumi. Pozitīvas pārmaiņas garantētas. Tici!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu