7 jocīgas lietas, kas vīriešiem liekas seksīgas...

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Mēs neesam ideālas, un katrai no mums ir kādi trūkumiņi, kas mūsos rada nelielus kompleksus. Kā izrādās, dažas no kompleksus raisošajām lietām vīriešiem pat šķiet seksīgas!

Brilles

Kā atzīst vairāki vīrieši, stilīgas un sejas formai piemērotas formas brilles sievieti var padarīt vēl pievilcīgāku. Lai gan daudzas no mums kautrējas par to, ka ir spiestas ikdienā nēsāt brilles, vīriešiem tas nešķiet traucēklis vai aksesuārs, kas sievieti viņu acīs padara neglītu. Tieši pretēji, vairums atzīst, ka

sievietei brillēs ir inteliģences seksapīls,

raksta wmnlife.com.

Valodas izloksne

Dzīvojot Latvijā, mēs zinām, ka visi nerunājam vienā dialektā. Kādai no mums ir akcents, kādai novada īpatnības runā, un par to nav ko kautrēties. Vīriešiem tas šķiet fifīgi! Un, ja nākas runāt svešā mēlē, bet zini, ka tavas valodas zināšanas ir vājas, - neklusē, bet mēģini!

Eksotika patīk vīriešiem.
Foto: PantherMedia/ScanPix

Slapji mati

Viena no dīvainākajām lietām, kas patīk vīriešiem, ir mūsu slapjie mati. Vēl interesantāk, vairāki vīrieši uzsvēra, ka viņiem patīk, kad mati ir satīti dvielī virs galvas. Mums tas šķiet ikdienišķi, bet vīriešiem tajā kaut kas patīk. Protams, ja mati ir slapji un veido dabīgas čirkas, - tas arī ļoti patīk stiprajam dzimumam.

Meikapa likšana

Mēs nereti cenšamies uzlikt meikapu «pa kluso», kaut gan apzināmies, ka vīrietis zina, ka mēs krāsojamies. Lūk, izrādās, ka to droši varam darīt viņa klātbūtnē, jo viņiem patīk vērot, kā sieviete sevi uzpucē.

Kā tiek krāsotas lūpas, skropstas un pūderēts degungals...

Sportošana... līdz sviedriem

Ak, sporta zāle! Jā tieši tur vīrieši mīl pamielot acis ar sievietēm, kuras veic spēka vingrojumus. Ja vēl sieviete ir nedaudz iesvīdusi un viņas

ādu rotā mitrs spīdums, tas spēj uzbudināt daudzus vīriešus.
Foto: PantherMedia/ScanPix

Kamuflāža

Jā, nepārklausījies - vairāki vīrieši atzīst, ka viņiem patīk, ja sieviete savā garderobē iekļauj kaut ko no kamuflāžas auduma. Iespējams, tas ir tāds neliels

armijas akcents, kas romantiskajai sievišķībai piešķir šķipsniņu sūruma.

Viņa krekls uz tava kailā ķermeņa

Uzvelc no rīta viņa kreklu. Un redzēsi, kā

viņš uzreiz dosies tev iedot rīta buču. Vīriešiem tas patīk...
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu