Sievietes skaistums ir relatīvs. Un tas ir Dieva gaumes jautājums...

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No personīgā arhīva

Skaistuma tēma šķiet tik pretencioza un personīga. Tā nekavējoties gandrīz prasa aizstāvēšanos. Jo runāt par skaistumu nozīmē to atzīt un saskatīt.

Mēs katrs izbaudām skaistas dabas ainavas. Tās ļauj dvēselei atpūsties un acīm veldzēties. Novērojot saulrietu, apbrīnojam dabas skaistumu. Rudens lapas mūs priecē ar krāsainību. Pavasara vizbulītes sajūsmina ar atmošanās spēku. Vasaras lietus mūs veldzē pēc tveicīgas dienas. Un visas skaistās dabas izpausmes mums dotas ik dienu, vien atliek dzīvot apzināti, lai saskatītu tās. Skaistums ir visapkārt, bet mūsu iekšējais skaistums to vai nu piesaista, vai atgrūž un nesaskata.

Laikmeta tendence ir skaistumu kultivēt

Vietējo kļavu lapu daile nav pietiekama, tās tiek krustotas ar citzemju kokiem, lai iegūtu lielāku krāšņumu. Sievietes dabiskais skaistums nav pietiekams, to industrija piedāvā uzlabot ar tehnoloģijām un ķirurģiju. Vietējo ābolu izskats nav pietiekoši apetītelīgs, tiek piedāvāti iegādei aizjūras zemju āboli.

Nav vainas sievietei, āboliem, tehnoloģijai vai ķirurģijai. Visam šai laikmetā vietas pietiek. Vien cilvēka apziņa nav attīstīties spējīga sava labuma interesēs, cik strauji progresē tendence, kas nosaka savus likumus.

Foto: PantherMedia/ScanPix

Sievietes skaistums ir relatīvs

Tas ir gaumes jautājums. Tas ir Dieva gaumes jautājums. Un cilvēka esība ir tā, kas pamato jēgpilnumu jebkurai izskata niansei. Tamdēļ apziņas attīstība ļauj paplašināt savu redzējumu par vērtībām un kultu.

Kādēļ visvairāk talkās mēs priecājamies par kartupeļiem, kas saauguši kopā smieklīgās formās,

smejamies par līkiem burkāniem un pirmos no šķīvja izlasām ķiršus, kas saauguši kopā?

Jo viss standartizētais ir garlaicīgs. Kopš lielveikali pieņem vienīgi noteikta standarta – izmēra un formas dārzeņus, mēs alkstam nevis allaž iekļauties standartā, bet īpaši priecājamies par nestandartu. Jo nestandarts ir unikāls. Tas ir neatkārtojams un ideāls. Un tieši tāds ir katrs cilvēks un katra sieviete.

Jo katrs cilvēks ir Dieva mākslas darbs un uzlabot ideālo nozīmē necienīt autoru.
Foto: PantherMedia/ScanPix

Mainot cilvēka fizisko ķermeni, apziņa nemainās

Tāpēc, ja sievietei astroloģiski personiskajās attiecībās ir ieliktas problēmas, tad lūpu uzpildīšana vai krūšu palielināšana šīs sfēras nekoriģēs. Jo viss notiek debesīs, tas vienīgi realizējas uz zemes. Tamdēļ izmaiņas ir jāveic mūsu apziņā, nevis ķermenī. Uzlabota miesa dod cerību. Bet cerība allaž vainagojas ar vilšanos. Jo cerības pamatojums ir mūsu ilūzijas. Un ilūzijas astroloģiski pārstāv ēnu planēta, kas

noved mūs pie krustceļu punkta, kur jāsaprot - ir uzdevums un tā risinājums.

Katrā problēmā ir apslēpts arī risinājums. Skaistuma etalonā ir uzdevums. Ķermenis mums ir dots lietošanai šajā dzīvē. Taču par to ir jārūpējas. Tāpat kā māju mēs tīrām ik nedēļu profilaktiski un pāris reizes gadā ģenerāltīrīšanā, tāpat ķermenis ir jākopj ikdienā un pāris reižu gadā jāiztīra ģenerāli. Vienlīdz iekšēji, kā ārēji. Iekšējo orgānu saskaņota darbība ir vērsta uz vispārēju labsajūtu. Un ķermeņa ārēja kopšana ir garants labai pašsajūtai. Tvirta āda, ar skābekli un asinīm bagātas šūnas, lokana būtība un elastība ir priekšnoteikumi skaistumam. Viss dabīgais ir skaists. Līks burkāns un dažādu kāju garumi.

Bet kas ir iekšējais skaistums?

Laikmets ir nežēlīgs un prasīgs. Neesam satviskas un ēteriskas būtnes, kas smaida un visam piekrīt. Ir jābūt egoistiskām. Bet nevis egoisma izpratnē, bet pašvērtības izpratnē.

Mūsdienās daudz cilvēki alkst enerģiju. Jo enerģija ir jauda, spēks, nauda, iespējas, potenciāls un perspektīva. Enerģija ir eksistenciāla visam dzīvajam. Un laikmeta tendence ir zaudēt enerģiju neefektīvās darbībās un procesos. Enerģijas atgūšana kļuvusi par atslēgas lietu laimei. Jo enerģiskiem cilvēkiem ir panākumi, nauda un viņi ir produktīvi. Tādu vīrieti sev blakus vēlas katra sieviete. Jo vīrieša spēks ir viņa jaudā. Viņa spēkā un viņa enerģijā. Tāpat

sievietes enerģija dod iespēju sev apkārt veidot loku, kur labi jūtas citi un enerģētiski veidojas pozitīvs loks.

Tamdēļ, dzenoties pēc skaistuma, mēs lielā mērā dzenamies pēc veiksmīgo cilvēku enerģijas noslēpuma.

Foto: PantherMedia/ScanPix

Steiga nenoved pie atbildēm

Steiga mūs pasteidzina garām. Arī skaistuma novērtējumā un izpratnē steiga nav sabiedrotais. Iekšējā skaistuma sajūtai nav laika atmēra, jo tas veidojas dzīves laikā, caur gudrību, zināšanām un viedību. Savukārt ārējā skaistuma nosacījumiem laiks nav sabiedrotais, jo ārējais skaistums ir gaistošs vai mainīgs. Skaistums ir jaušams labsajūtā un pilnvērtīgumā. Pilnvērtīgums ir būtisks nosacījums veselumam. Savukārt veselums nosaka iedzimto sajūtu par baudu.

Skaistums diktē baudas.

Un cilvēka atvērtās apziņas un veselā saprāta iespējas nosaka skaistuma novērtējuma potenciālu un tā redzējumu.

Foto: no personīgā arhīva

vēdiskā astroloģe un hennas māksliniece

www.HennaGuru.lv

www.astrologika.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu