Sievišķīga sieviete. Kāda viņa ir?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No personīgā arhīva

Ir sievietes, kuras pazūd pūlī, bet netrūkst tādu, uz kurām atskatās. Mēs katra esam īpaša, taču tikai sievišķīga sieviete izstaro to īpašo auru, kas piesaista apkārtējos.

Kādēļ vienu dēļ vīrieši jūk prātā, bet citām jālien vai no ādas ārā, lai pievērstu stiprā dzimuma uzmanību? Ageless.lv apkopoja sešas pazīmes, kas raksturo sievišķīgu sievieti.

Viņa ir atturīga

Sievišķīga sieviete nekad nebāzīsies otram virsū ar sevi, savu viedokli un pārliecību. Viņa ievēro mērenību it visā, tostarp ģērbšanās stilā. Viņa flirtē, pazeminot balss tembru un koķeti pieverot skropstas, nevis, saģērbusies kā ielasmeita, dodas uz naktsklubiem iekarot vīrieti. Dziednieks Mārtiņš Geida uzskata, ka

sieviete zaudē savu sievišķību brīdī, kad sāk uztraukties par to, vai ir pietiekami iekārojama.

«Tas rada stresu, un sievietes apgūst flirtoloģijas mākslu, izturas pavedinoši, ir viegli pierunājamas, bet pēc tam gaužas, ka tiek izmantotas,» norāda Geida.

Viņa ir pārliecināta par sevi

Sievišķīga sieviete nekad neizrādīs, ka dzīve viņai ir par smagu. Tāpēc viņa vienmēr ies un sēdēs ar taisnu muguru un viegli paceltu galvu. Viņa nečīkstēs par nebūtiskiem sīkumiem, neapgrūtinās apkārtējos ar savām problēmām un

allaž izskatīsies perfekti, pat tad, ja viņas makā būs vien pāris eiro.

Sievišķīga sieviete zina savu sūtību un nenolaidīs galvu dzīves grūtību priekšā. Emocijām viņa ļaujas vienīgi tad, kad to neredz neviens cits.

Foto: PantherMedia/ScanPix

Viņa pievērš uzmanību detaļām

Sievišķīga sieviete, veidojot savu tēlu, pievērš uzmanību detaļām: lakatiņiem, platmalēm, brillēm, rotaslietām, elegantām rokassomiņām. Viņa var izvēlēties visvienkāršāko apģērbu, bet, pateicoties pārdomātām detaļām, koptēls būs elegants. Viņa nekad neizies no mājas, neuzkrāsojusi lūpas, un allaž rūpīgi pārdomās, kāds lūpu krāsas tonis piestāv konkrētajam veidolam. Arī

smaržas ir sievišķīgas sievietes neatņemama dzīves sastāvdaļa, kas vienmēr ir viņas rokassomiņā,

pat vismazākajā.

Viņā ir noslēpums

Sievišķīga sieviete nekad nevienam sevi neatklās līdz galam. Viņa pratīs paturēt kādu noslēpumu, kā dēļ vīrieši jūk prātā. Attiecībās viņa ir rotaļīga, bet, ja patiesi iemīlas, tad ir spējīga uz pamatīgām, Remarka romānu cienīgām drāmām. Vīrietim īstu sievieti saprast nav iespējams, un tas arī nav vajadzīgs. Tāpēc jau mēs esam no Veneras, bet viņi – no Marsa.

Viņa bauda dzīvi

Sievišķīga sieviete

neievēros absurdas diētas, neatteiksies no vīna glāzes un cigaretes.

Viņa bauda to, ko dzīve tai sniedz, tāpēc restorānā neknibināsies ap salātlapu, bet mierīgu sirdi pasūtīs steiku, ja to vēlēsies. Viņa mīl dārgas un skaistas lietas, tāpēc netērē naudu lētos niekos, bet labāk sakrāj un iegādājas vienu, bet izcilu lietu.

Foto: PantherMedia/ScanPix

Viņas māja ir viņas svētnīca

Sievišķīgas sievietes māja atklāj viņas dvēseli un personību. Gluži tāpat kā apģērbā, arī viņas mājai ir daudz personisku detaļu. Viņa ar lielu rūpību izturas pret mājas iekārtošanu un allaž to uztur kārtībā. Sievišķīgas sievietes mājas ir viņas svētnīca, pils un cietoksnis. Te viņa jūtas droša un pasargāta neatkarīgi no tā - ir kopā ar vīrieti vai nav. Pat dzīvojot ģimenē, sievišķīgai

sievietei ir nepieciešams savs stūrītis – buduārs,

kur pabūt divatā ar sevi un savu sievišķo būtību.

Epilogam

Foto: no personīgā arhīva

Tāpēc, mīļās dāmas, atklāsim sevī sievišķību, ar lepnumu to nesīsim un būsim laimīgas!

Rakstu sagatavoja modes žurnāliste Una Ulme (www.ageless.lv)

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu