Vīrieša pasivitāte attiecībās

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Sievietes jau kopš dzimšanas ir stiprākas - ar lielāku psihisko izturību un dzīves enerģiju. Laikmetā, kurā dominē supersievietes (sieviete - māte, sieva, priekšniece, pavāre, mājkalpotāja utt.), vīrieši tiek pārlieku lutināti, kas rezultātā noved pie vīriešu nespējas nodrošināt ģimeni, rūpējoties par finansiālo labklājību un psiholoģisko labsajūtu.

Vīrietis nejūt nepieciešamību uzņemties rūpes par sievietes labklājību, jo sieviete (reizēm neapzināti) nospiež vīrieta potenciālu un arī potenci.

  • Vīrietis nesteidzas slēgt laulību un veidot ģimeni, kaut arī dzīvojat kopā jau vairākus gadus.
  • Vīrietis nepelna naudu, nepalīdz mājas darbos.
  • Vīrietis nevēlas uzņemties atbildību, tāpēc visu lēmumu pieņemšanu uztic tev.

Vīriešu ērtajā dzīvē diemžēl nevar vainot kādu no malas. Sievietes ļoti ietekmē vīriešus un to uzvedību.

Ar vienām sievietēm vīrieši kļūst bagāti, gūst vērā ņemamus sasniegumus dzīvē, bet ar citām - otrādi.

Viss ir atkarīgs no tā, kāda ir sievietes attieksme pret vīrieti, ar ko viņa piepilda attiecības vai tieši pretēji - iztukšo tās.

Naudas likums - sieviete dod vīrietim enerģiju, lai viņš pelnītu naudu, kas dāvanu un uzmanības veidā atgriežas atpakaļ pie sievietes un sagādā viņai prieku.

Sieviete iznīcina vīrieša enerģētiku, ja dod viņam naudu. Ja sieviete materiāli uztur vīrieti, tad viņam psiholoģiskā līmenī atslēdzas vīrišķie instinkti. Ar laiku vīrietis kļūst par kaprīzu bērnu, kuru jālutina ar jaunām mantām un izklaidēm.

Ja tomēr dzīvē ir iestājies moments, kad vīrietim ir nepieciešama īslaicīga materiālā palīdzība, sieviete var aizdot naudu, bet ar norunu, ka atdošana notiks ar procentiem. Tas psiholoģiskā līmenī stimulēs vīrieti censties un gūt sasniegumus.

Šis noteikums ir attiecināms ne tikai uz mīļoto vīrieti, bet arī dēlu. Jau laicīgi jāsāk pieradināt puisi pie dzīves realitātes - lai cīnās, strādā un saprot, ka nauda no gaisa tāpat vien nekrīt. Šādā veidā veicināsi dēla pieaugšanu, attīstību un kļūšanu par īstu vīrieti, uz kuru varēsi paļauties gan tu pati, gan viņa sieva nākotnē.

Materiāli uzturot vīrieti, sieviete bojā ne tikai vīrieša enerģētiku, bet arī savējo,

jo zemapziņā sāk nicināt un necienīt šādu vīrieti. Attiecības, kuru pamatā nav savstarpējās cieņas, ir lemtas neveiksmei.

Foto: http://www.shutterstock.com/

Dāvanu likums - kad vīrietis pasniedz tev dāvanu, pieņem to ar prieku, jo šādā veidā jūs apmainīsieties ar pozitīvām enerģijām, kas vairos vīrieša spējas visās jomās.

Ja vīrietis tev pasniedz dāvanu, kas tev nesagādā prieku, vai arī tu sāc pārmest vīrietim dāvanas dārdzību, tu psiholoģiski negatīvi noskaņo vīrieti, kā rezultātā zūd pozitīvā labklājības enerģija. Bieži gadās, ka vīrieši sāk meklēt citu sievieti ārpus ģimenes, kurai pasniegt dāvanas un pretī saņemt pozitīvu enerģiju.

Otra galējība ir sievietes nepiesātinātība ar dāvanām (vajag vēl vairāk un vēl labākas) - šādās attiecībās vīrietis tiek iztukšots.

Žēlošanas likums - pieauguša vīrieša žēlošana viņu pazemo, atņemot ticību sev un saviem spēkiem. Vīrietis kļūst vājš.

Žēlojot vīrieti, tu kļūsti par viņa glābēju. Tu kļūsti par neatņemamu dzīves sastāvdaļu, bez kuras vīrietis vairs nevar iztikt.

Tu glāb viņu, bet viņam zūd interese censties pašam tikt galā ar problēmām.

Rezultātā tu velc pārāk smagu vezumu un attiecībās parādās agresija. Vīrietis šādā gadījumā vai nu sāk meklēt jaunu glābēju ārpus ģimenes, vai gremdēt savas bēdas alkoholā.

Sievietes domu likums: ja sievietes prātu piepilda bailes no pārmaiņām, tukšas atmiņas par pagātnes notikumiem un kļūdām, skaudība - viņas enerģija ir negatīva. Negatīva enerģija neveicina vīrieša spēju rūpēties par ģimenes labklājību.

Sievietei jātiek vaļā no negatīvām domām, bet prāts jāpiepilda ar vēlmēm, baudām un pozitīvu noskaņu, kas pozitīvi ietekmēs arī vīrieša enerģiju un veicinās labklājību.

Sievietei ir jābūt piepildītai ar pozitīvo enerģiju. Tikai tad viņa varēs piepildīt arī vīrieša enerģētisko lauku un veicināt labklājību attiecībās. Bet, ja sieviete ir iztukšota vai piepildīta ar negatīvo enerģiju, attiecībās iestājas krīze.

Foto: PantherMedia/ScanPix

Kā mainīt sevi, lai uzlabotos attiecības?

Pirmkārt, ir jāizvērtē - vai šis vīrietis ir īstais. Vai šis vīrietis ir tā vērts, lai viņā ieguldītu savu enerģiju. Izvērtē savu enerģiju, lai saprastu, vai šis ir vīrietis, kuru esi pelnījusi.

Otrkārt, jāizlemj - vai tu esi gatava pārmaiņām.

Tev jābūt gatavai iekšējai revolūcijai, jo tikai tā varēs panākt izmaiņas sevī un attiecībās.

Vai tu esi gatava kļūt par sevi cienošu sievieti, nevis turpināt dzīvot kā darba zirgs un «māte» savam mīļotajam vīrietim?

Fokusē savu uzmanību uz sevi, savām vēlmēm, vajadzībām un vērtībām.

  • Skaidri formulē, ko tu sagaidi no dzīves.
  • Kādu tu redzi savu dzīvi pēc gada, pieciem, desmit?
  • Vai gribi pārmaiņas savā dzīvē?
  • Vai tu spēj noticēt sava vīrieša spējām?
  • Vai mīli savu vīrieti, vai arī esi kopā ar viņu bailēs no vientulības?
Izvirzi priekšplānā sevi!

Katru reizi, kad vīrietis centīsies atgriezt attiecības ierastajā gultnē, atceries par savām vēlmēm un vajadzībām!

Pārstāj cerēt un gaidīt brīnumus no vīrieša. Dzīvo savu dzīvi, ieguldi vairāk sevī, rūpējies par sevi, baudi dzīvi ar vieglumu, mieru un prieku. Ar laiku, ja vīrietis tiks pāri transformācijas posmam, viņš ar prieku piebiedrosies tev dzīves baudīšanā, stabilu attiecību veidošanā un uzturēšanā.

Tava dzīve, tava izvēle, kā un ar ko tu gribi to nodzīvot!

Esi laimīga un skaista!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu