7 sajūtas, centieni uz piepildītu dzīvi. Mīļā, tas nav grūti!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No personīgā arhīva

Minhauzens sevi pats izvilka aiz matiem no purva un aizjāja tālāk stāstīt pasakas. Sniegbaltītei atbrauca princis un aizveda viņu būt laimīgai. Kimu Kardašianu apprecēja Kanje Vests, pēc divām viņas neveiksmīgajām komerciālajām laulībām, un viņi spēja savu naudas impēriju uzburt vēl apjomīgāku. Vai iespējams pašam tikt ārā no situācijas, kurā esi iestrēdzis? Jo iestrēgums veidojas ne vien no nesaprašanas, kur meklēt izeju. Iestrēgums veidojas arī no tukšuma. Spēka nav, nekas neinteresē, nav motivācijas, nav iedvesmas, nav dzīvesprieka un cerības. Nav pat ilūzijas. Nav spēka sapņot un cerēt. Negribas neko.

Prāts atsakās domāt. Nav stratēģijas un plāna. Ir tikai pienākumi, secība un laika ritums.

Esot šādā stāvoklī, atliek dzīvot šeit un tagad. Atslābināti tvert visu.

Nepieķeršanās un iekšējā brīvība ir labs plāns. Un nav grūti nepieķerties tam, kas nav sirdī.

Un sirdī nav nekā. Tukšums. Bezspēks. Sēž cilvēks uz gultas malas un domā – ar ko iesākt. Galvā griežas jautājumi – kā dzīvot tālāk, kā mainīties, kā iemācīties pielāgoties, kā attīstīties, uz kuru pusi iet dzīvē, uz kādiem pamatiem būvēt savus plānus un kas ir pats pamats. Tik daudz jautājumu, ka nespēks neļauj pat attīstīt tos visā plašumā.

Sākam ar neko. Jautājums numur viens – kā piecelt sevi no gultas

Jautājums numur divi – kā piespiest sevi ieelpot gaisu tik daudz, lai nevis tikai nāsis saostu, bet viss ķermenis piepildītos ar enerģiju un dzīvesprieku. Varētu prasīt padomu draudzenei, bet, runājot pa telefonu, viņa nojautīs omu vai neomu un novirzīs sarunu citā gultnē, tādējādi nojaucot jautājuma būtību. Varētu uzrakstīt ziņu, tad var lietot emociju zīmes, kas katru jautājumu var pārvērst nenopietnā spriedelējumā. Taču vai var būt tā, ka nav spēka rakstīt ziņu? Ka pirkstu kustības nogurdina, un, zinot, ka atnāks atbilde ar papildu jautājumiem, tas nav labs veids, kā iztērēt savus pēdējos spēkus.

Diena rit savu gaitu – laiks iet uz priekšu, darām darbus, kas ir mūsu pienākums un sakām frāzes, kas piederas katrai situācijai. Mēs funkcionējam, un neviens nenojauš iekšējo tukšumu. Pienāk vakars, un kā aizpildīt dienas vakuumu? Kā saprast, kā ir pietrūcis? Kā zināt, ko pievienot, lai laime būtu pilnīga? Kā sajust savas vajadzības? Kā darīt visu nekļūdīgi?

Kur smelt piepildījumu? Attiecībās? Bērnos? Darbā? Pienākumos? Svarīgumā? Savās ilūzijās?
Foto: PantherMedia/ScanPix

Došu padomam 7 principus, uz kuriem būvēt savu dienu, lai būtu piepildījums un nespēks aizpildītos pakāpeniski ar jēgpilnumu. 7 nav nejaušs cipars. Vēdiskajā astroloģijā ciparu 7 uz zemes pārstāv graha jeb planēta, kas atnes mums uz šo dzīvi lielāko citu dzīvju karmas daļu un rada situācijas, kurās nāk sekas bez cēloņiem. Dzīves principu uzbūvei tas ir ideāls cipars, jo dod iespēju pamatus būvēt nevis uz ilūzijām, bet uz sava kosmiskās enerģijas avota pamatiem.

Foto: PantherMedia/ScanPix

Septiņi pamatprincipi

1. Disciplinē savu ikdienu. Režīms. Sistēma, laika plānošana un noteikta laika atvēlēšana visam ļaus dzīvot strukturēti un mierīgi.

2. Mācies. Trenē prātu. Skolojies. Liec sev izprast un domāt.

Viedoklis Tevi atdalīs no burzmas.

3. Nospraud sev mērķi. Esi attīstībā, izaugsmē un ceļā uz savu ieceri. Tas motivē un dod spēku.

4. Izdzīvo katru dienu tagadnē. Elpo, dzirdi, satausti, saskati un sajūti.

5. Cieni savu laiku. Nezodz sev laiku un neļauj to darīt citiem.

Katram diena ir vienādā garumā, tāpēc domā par sevi.

6. Uzturi savu ķermeni. Ķermenis ir dots šajā dzīvē mums lietošanai, un tā uzturēšana kārtībā ir pienākums. Ķermeņa labsajūtas hormoni nonāk smadzenēs un labvēlīgi ietekmē pašsajūtu, tāpēc

miesa ir jākopj, jātrenē, jālutina.

7. Esi pazemīgs. Ego varenība ir iluzora. Pazemība ir tuvāks ceļš uz sirdīm, īstenību, piepildījumu un labsajūtu. Saskarsme ir divvirzienu ceļš, tāpēc uzklāj sava ceļa pusei skaistu segumu. un pie tevis atbrauks negaidīti viesi.

Foto: no personīgā arhīva

vēdiskā astroloģe – www.astrologika.lv

hennas māksliniece – www.HennaGuru.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu