Kāpēc nams, kurā nav kārtības, vienmēr pievilks nepatikšanas?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Nekārtība mēdz būt katrā mājā, un tas nenozīmē, ka ļaudis, kuri tajā dzīvo, ir sliņķi. Vienkārši reizēm tas ir īslaicīgs stāvoklis, bet reizēm nekārtība kļūst par ieradumu, no kura ir grūti atbrīvoties. Tad ir vērts celt trauksmi, jo māja, kurā vienmēr ir nekārtība, piesaistīs bēdas un problēmas. Turklāt par šo tēmu vienādās domās ir gan fen šui, gan bioenerģētikas speciālisti un psihologi.

NEKĀRTĪBA PRIEKŠNAMĀ

Jāsāk ar priekšnamu. Saskaņā ar fen šui tā ir mājas centrālā maģistrāle. Nav grūti iedomāties, ka šķēršļi šajā posmā ir dažādas vecas un nevajadzīgas lietas, vecs apģērbs un apavi, salauzti velosipēdi un bērnu ratiņi, kā arī citas nevajadzīgas un nelietojamas lietas. Tas veicina pastāvīgus strīdus mājās un mūžīgu naudas trūkumu, bet tās iemītnieki visiem spēkiem cenšas no šādas mājas aizbēgt. Tāpēc ir vērts iztīrīt pieliekamos, izmest nevajadzīgās, vecās un salauztās lietas, aizvākt nesezonas apģērbus un apavus –

respektīvi, atbrīvot ceļu laimei, lai mājās atkal iestātos harmonija.

NEKĀRTĪBA VANNAS ISTABĀ

Ne velti saka – vannas istaba ir mājas saimnieces seja. Un, ja šī telpa ir netīra, uz sienām ziepju nosēdumi, visur izmētātas kosmētikas produktu burciņas un dvieļi ir netīri – tas norāda uz saimnieces nepilnvērtības kompleksiem. Sievietei ar normālu pašvērtējumu, kura ir apmierināta ar savu dzīvi, vannas istaba vienmēr spīdēs. Un tieši šajā telpā taču sākas mūsu diena, tāpēc –

kāda atmosfēra ir mūsu vannas istabā, tā arī paies mūsu diena.

TUALETE

Mūsu dvēseles un apziņas «pieliekamais», kurā mēs neapzināti ievietojam visu to, ko gribam aizmirst. Un, jo vairāk atkritumu mūsu «pārdomu stūrīti», jo vairāk mūsu skapī apslēpto skeletu. Vai jums to vajag? Nekrājiet sevi aizvainojumu un problēmas, labāk noskalojiet to visu podā!

NEKĀRTĪBA VIRTUVĒ

Virtuve ir pārpilnības, enerģijas un labklājības avots – tā ir mājas sirds. Jo mūsu stāvoklis ir atkarīgs ne tikai no tā, ko ēdam, bet arī no tā cilvēka noskaņojuma, kas ēdienu ir pagatavojis. Ja virtuvē ir liela nekārtība, tukšas taras kaudzes un skapīti pat velns var kaklu nolauzt, tad nebrīnieties, ka nevarat tikt galā ar lieko svaru.

Attīriet telpu, un jūsu dzīvē ieplūdīs labklājības enerģija, kā finanšu, tā arī personīgajā dzīvē.

Ēdiens ir jāgatavo tīrā un mājīgā vidē, siltumā un gaismā, tad arī tas nesīs labumu.

VIESISTABA

Šī istaba ir mājas seja, tajā uzņem viesus. Tieši šī telpa atbild par saikni ar visu apkārtējo pasauli. Tas ir rādītājs tam, kā jūsu dzīvi redz draugi un tuvākie. Nekārtība viesistabā novedīs pie strīdiem, nesaprašanās starp jums un draugiem, radiniekiem… un galu galā novedīs pie vientulības un sajūtas, ka esat lieks un nevienam nevajadzīgs. Viesistabai ir jāpievelk jūsu mājai labi cilvēki, bet kopā ar viņiem – laime. Tāpēc nevajag to pārbāzt ar mantām, jo tas var veicināt saspringtas attiecības. Jo vairāk gaismas, jo labāk!

GUĻAMISTABA

Šī ir visintīmākā telpa jūsu mājās. Nekārtība tajā var novest pie bezmiega, strīdiem ar mīļoto cilvēku, problēmām intīmajā sfērā. Speciālisti iesaka

aizvākt no guļamistabas visu, kam nav tieša sakara ar miegu un seksu.

Pat tik pierastais TV un dators šeit ir nevietā. Guļamistabai ir jāvedina jūsu domas uz mieru un mīlestību. Kā redzat, no malas «nevainīgs» jūklis var pārvērsties kārtīgās nepatikšanās. Un, ja tās jau ir lielas, tad steidzīgi atbrīvojiet māju no krāmiem. Bez žēlastības atbrīvojieties no lietām, kas jau ilgi stāv neizmantotas.

Atbrīvojot telpu, mēs ļaujam tajā ienākt labklājības un pārticības enerģijai, un tas ir daudz svarīgāk nekā tējkanna, kura jau piecus gadus gaida, kad to aiznesīs uz remontu, vai ne?

Foto - freegreatpictures.com

Avots - econet

http://slowyogalife.com/

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu