Aklā randiņa bailes: liekais svars, meli un maniakālas tieksmes

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Piekrītot aklajam randiņam, katram cilvēkam rodas nelielas panikas un baiļu sajūtas. Jo neviens nezina, kā aizritēs randiņš ar pilnīgi svešu cilvēku. Kā rāda iepazīšanās portāla aptaujas rezultāti, 36 procenti vīriešu baidās, ka svešiniece būs pārāk korpulenta. Ko par to domā latvietes? Gandrīz trešdaļa aptaujāto sieviešu baidās satikt maniaku.

«Bailes pirmajā randiņā satikt maniaku parādās tādēļ, ka daudzas sievietes vienkārši neuzticas vīriešiem, ar kuriem grasās tikties. Ko te var piebilst? Varu sniegt tikai vienu ieteikumu - ja neuzticaties, nav jēgas tikties. Visbiežāk attiecību pamatā ir uzticība. Ja jums kāds tomēr ir iepaticies, vienkārši veltiet vairāk laika komunikācijai tieši ar šo cilvēku. Tikai komunicējot jūs varēsiet saprast cik piemēroti esat viens otram,» apgalvo iepazīšanās portāla «Flirts.lv» direktors Andris Ungurs.

«Ir lieliski apzināties, ka vari uzticēties cilvēkam, taču uzticēšanās ir jānopelna. Iesākumam pabrīdiniet kādu no tuviniekiem, uz kurieni un ar ko jūs dodaties uz randiņu. Palūdziet jūsu draugiem pāris reizes jums piezvanīt. Visbeidzot, piekrītiet tikties tikai vietās, kur ir pietiekami daudz cilvēku!» meitenēm padomu dod Andris Ungurs.

Andris uzskata, ka šos ieteikumus var izmantot arī vīrieši. «Vīrieši pēc savas dabas ir spēcīgāki par sievietēm, kas palīdz tiem justies drošāk.

Īstenībā vīrieši nebaidās, ka svešiniece būs pavisam citāda, nekā redzams fotogrāfijās.

Viņi baidās izrādīties pārāk prasti, izskatīties kā «sliktie zēni» un nespēt savaldzināt sievieti.»

No kā vēl baidās vīrieši? Vadoties pēc aptaujas rezultātiem, otrajā vietā ir bailes spert pirmo soli, kā arī bailes izgāzties sievietes priekšā. Šādi atbildēja 15 procenti respondentu. Gandrīz tikpat liels vīriešu skaits atbildēja, ka viņi baidās par to, ka vienkārši neiepatiksies sievietei.

13 procenti vīriešu baidās no bezatbildes mīlestības.

«Vīriešu loģika ir vienkārša: ja ieinteresē meitenes iekšējā pasaule – jāsauc uz randiņu, ja arī ārējais izskats ir perfekts – parādās simpātija. Vīrieši ļoti baidās būt atraidīti. Tas bieži var iznīcināt viņu pārliecību par sevi,» apgalvo iepazīšanās portāla «Flirts.lv» mārketinga nodaļas vadītājs Andris Ungurs.

Tikai 8 procenti vīriešu baidās ciest, esot randiņā ar svešinieci. Tikpat procenti vīriešu baidās, ka sieviete būs vecāka. 6 procenti vīriešu dzimuma respondentu baidās sievietes priekšā izgāzties.

Interesanti ir tas, ka sievietēm bailes nostādīt sevi neveiklā situācijā ieņem otro vietu. 18 procenti sieviešu pirmajā randiņā nokļuva neveiklā situācijā.

11 procenti sieviešu baidās, ka svešinieks apmānīs un neatnāks uz randiņu.

Katra desmitā sieviete baidās no tā, ka vīrietis būs ievērojami vecāks.

Kā rāda aptaujas rezultāti, tikai 9 procentus sieviešu baida fakts, ka vīrietis var izskatīties resnāks, nekā attēlots fotogrāfijā. Tieši tāds pats sieviešu skaits pārdzīvo par neabpusēju mīlestību. Vismazāk sievietes baidās spert pirmo soli. Viņuprāt, pirmo soli jāsper vīrietim, bet sievietēm ir jāizlemj, kā atbildēt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu