Ko sievietes patiesi vēlas mīlēšanās laikā?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Jautājums, ko vēlas sievietes, jau kļuvis par vienu no visgrūtāk atbildamajiem jautājumiem. Un tomēr vēl aizvien mēs gribam zināt atbildi. Šoreiz atbildes būs vairākas, un cerams, arī tu padalīsies komentāros par savām vēlmēm...

Šo komentāru autores ir dažāda vecuma sievietes. Viņu atbildes mēģinājām apkopot piecās vēlmēs. Noteikti komentāros papildini arī ar savu viedokli!

1. Priekšspēle

«Es nevaru iedomāties seksu bez priekšspēles!

Ja tas notiek ātri un bez priekšspēles, jūtos kā dzīvnieku mātīte,

kurai jāpārojas ar tēviņu sugas saglabāšanai.»

«Sieviete ir jāuzkurina. Viņa kā katliņš ar ūdeni vārās sākotnēji ļoti lēni, bet, kad uzvārās, tad... Mmmmm... Var gadīties arī apdedzināties.»

«Vīriešiem vajadzētu atcerēties, ka priekšspēle ir ne tikai, lai sieviete taptu mikla un sekss varētu notikt. Jā, labi, tāds tomēr ir galamērķis, bet

ne jau uzreiz tas jādara tik burtiski - ar roku biksītēs.

Nē, sievietēm patīk skūpstīties, patīk glāsti un apkampieni. Mums patīk, ja pieskaras visām ķermeņa daļām un desertu atstāj pašās beigās...»

2. Jautājumi/atbildes

«Nezinu, kāpēc cilvēki mīlējoties nesarunājas. Pat nebilst nevienu frāzi par to, cik ir labi kopā!»

«Esmu ar mīļoto pasākusi pārrunāt seksu. Pēc mīlēšanās mēs apskāvušies guļam kopā un atceramies, kas mums patika īpaši un ko nākamreiz darīsim mazliet citādāk.»

«Vīriešiem vajadzētu uzdot vairāk jautājumu mums, sievietēm. Un, kad mēs atbildam, noteikti klausīties!

Jebkura sieviete būs laimīga satikt vīrieti, kuru interesē viņas fiziskā labsajūta gultā.

Un dievinās to veci, kurš šīs vēlmes arī izpildīs...»

Foto: PantherMedia/ScanPix

3. Sieviete ir iekārojama!

«Es vēlos, lai vīrietis uz mani skatās visu laiku. Skatās acīs, skatās uz manu ķermeni. Tas nenozīmē truli blenzt, bet gan teju maigi glāstīt mani ar savu skatienu.»

«Sievietei ir jājūt, ka vīrietis viņu iekāro, ne tikai priekšspēles laikā.

Bieži vīrieši tā aizraujas, ka akta laikā aizmirst par sievietes glāstīšanu, skūpstīšanu un mīļošanu.

Sievietei ir jājūtas iekārotai visu laiku!»

«Man nepatīk, kad vīrietis mani pēta... Turklāt vēl spožā gaismā. Es jūtos neērti. Taču atzīstu, ka acu kontakts ir svarīgs. Man labāk patīk, ka darbojas viņa rokas, kas saka, cik ļoti mani vēlas.

Protams, arī dzimumloceklis diez vai tev samelos...»

4. Sievietēm ne vienmēr gribas beigt

«Vīrieši ir kā mednieki - viņi seksa laikā dodas uz konkrētu mērķi, respektīvi ejakulāciju. Jā, it kā arī sievietēm ir iespēja sasniegt orgasmu un pat vairākus, taču nereti viņām tas arī nav nepieciešams. Ir labi tāpat!»

«Sievietēm labs sekss nozīmē arī to, ja kādu reizi viņa nesasniedz orgasmu vai to izdara pēc tam - ar pašas palīdzību (vīrietim visbiežāk neredzot). Tā gadās, un tas nebūt nav slikti vai mēraukla, pēc kuras secināt, cik labs mīlnieks ir vīrietis. Mēs visi esam dzīvi cilvēki ar savām sajūtām un domām.

Vīrieši varētu novērtēt sievietes, kuras atklāti pasaka, ka nebeidza, nevis kliedz pa visu māju,

tēlojot pornofilmas cienīgu orgasmu.»

«Visbriesmīgākais seksā ir tas, kad vīrietis ir gatavs iet uz visu, lai tikai sieviete sasniegtu orgasmu. Tā paliek trula drāšanās bez jebkādām emocijām un iekāres.

Un vēl skumjāk ir tad, ja sieviete nav spējīga pateikt, ka šovakar nevēlas beigt...»
Foto: PantherMedia/ScanPix

5. Maigums un komplimenti ir kā pūdercukurs

«Ne jau gluži: nāc, precamies, taisīsim bērnus, bet pateikt, ka esmu forša un sekss bija lielisks, tā ir bauda sievietes ausīm.»

«Skaidrs, ka pēc seksa vīriešiem visbiežāk gribas atslābt un izbaudīt šo mirkli. Taču sievietes visbiežāk piekļaujas un spicē ausis... Tā nu tas ir - mēs gaidām kaut kādu norādi vai piezīmi par to, kādas esam un bijām gultā. Protams, ja kas nogāja greizi, to sakiet saudzīgi, vislabāk ar humoru!»

«Labi vārdi par tevi pēc seksa, kas gan var būt mīļāks?»
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu