Neticami skaistā dejā izstāstīts pāra šķiršanās stāsts

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sirdi plosošu pāra šķiršanās stāstu dejotāji Čezs (Chaz Buzan) un Kortnija (Courtney Schwartz) izstāsta neticami skaistā dejā, jo ir lietas, ko ar vārdiem vien neizstāstīsi. Dejas horeogrāfe ir šova «So You Think You Can Dance» bijusī dalībniece Tālija (Talia Favia).

Pāru šķiršanās stāsti var būt dažādi. Bet visbiežāk tie ir emocionāli un vārdiem grūti izstāstāmi. Šādu sāpīgu un sirdi plosošu šķiršanos savā dzīvē ir piedzīvojusi arī dejotāja un šova «So You Think You Can Dance» dalībniece Tālija, kura nolēmusi savas emocijas izlikt darbā un radījusi ārkārtīgi skaistu horeogrāfiju, kuru uzticējusi izdejot dejotājiem Čezam un Kortnijai.

«Es vēlējos cilvēkiem parādīt tās emocijas, ko parasti jūtam, kad pienāk gals kam tādam, kas reiz mums bijis ļoti svarīgs. Dejā ir redzams un izjūtams viss - skumjas, dusmas, apjukums, šaubas un visbeidzot atvieglojums!» tā par radīto deju teic horeogrāfe.

Interesants fakts ir arī tas, ka dejotājs Čezs, kas šo deju dejo kopā ar Kortniju, patiesībā ir Tālijas pašreizējais draugs. Horeogrāfe piemin, ka tas šim stāstam piešķir vēl spilgtākas emocijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu