Brokastis ar Egoisti. Aivis Ceriņš: sievietes, atcerieties, ka šajā pasaulē ir radīti arī vīrieši...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Diena ir tikko iesākusies, uz galda smaržo kafija, kruasāni, tikai ... pietrūkst brokastu sarunu drauga. Kā jau zinām, «Egoiste» dara, kā viņai tīk, - tad kāpēc gan neuzaicināt brokastīs vīrieti un neparunāt par to, ko slēpj kāda no sarkanajām aploksnēm? Šoreiz pabrokastojām kopā ar atraktīvo, simpātisko TV raidījuma vadītāju Aivi Ceriņu. Skaties un uzzini, kāda loze tika Aivim.

Šī ir otrā sērija rubrikai «Brokastis ar Egoisti». TV24 seja un pasākumu vadītājs Aivis Ceriņš izvilka, manuprāt, visnopietnāko sarunu tematu no tiem, kas paslēpti sarkanajās aploksnēs.

Jā, izlasot vārdu «feminisms», mazliet samulsa arī pats Aivis, tomēr vārds pa vārdam, un saruna šķetinājās pati.

Aivis šoreiz dalās pārdomās par feminisma kustību Latvijā, sievietēm feministēm, dzimumu vienlīdzības jautājumiem, seksismu un stereotipiem.

Foto: TVNET

Kā jau secinājām, vārds «feminisms» ietver daudz dažādu sarunu tematu, kurus nav iespējams izrunāt desmit kafijas minūtēs, tāpēc, nobeigumā nonācām pie jauka secinājuma; citēšu Aivi: «Novēlu sievietēm atcerēties to, ka šajā pasaulē ir radīts arī vīrietis un viņš nav radīts bez iemesla - tāpat kā viņa.

Mums ir jāmācās dzīvot blakus un arī pozitīvā nozīmē jāmācās vienam otru izmantot, lai sevis paliktu vairāk otram.

Katram šajā pasaulē ir sava loma un vieta. Nevajag iet pret to, tāpat kā mēs neburājam pret straumi!»

Foto: TVNET
Foto: TVNET

Rubrikā «Brokastis ar Egoisti» katrā sērijā dzirdēsim dažādu vīriešu atklāsmes, pieņēmumus, pieredzi un arī kādu atzīšanos. Protams, vairums tēmu skars mūs pašas - sievietes! Kurai gan nepatīk dzirdēt, ko patiesībā par mums domā kāds vīrietis... Mmmm... Gluži kā paskatīties caur atslēgas caurumu, kaut zini, ka var nepatikt tas, ko redzi, vai apēst kūkas gabalu, kaut zini, ka jāievēro diēta. Kā Skārleta teiktu, domāsim par to rīt...

Mīļš paldies SemaraH Hotel Metropole par mājīgo interjeru un «De Commerce Gastro Pub 1871» par gardajām brokastīm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu