Kā Keitai un Viljamam izdodas dzīvot tik saticīgā laulībā?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmā asociācija, dzirdot karaliskā pāra Keitas un Viljama vārdus, ir - zelta pāris! Saticība, skaistums, labestība, svētums, cilvēcība... Kas ir tās pamatvērtības, kas viņu laulību padara tik teju svētu?

1. Viņi prot jokot!

Humors ir spēcīgs elements attiecībās. Ja ir laba humora izjūta, tu vienmēr vari iziet no strīda situācijām un saspīlētas attiecības kaut vai uz mirkli padarīt maigas. Asprātīgs joks īstajā laikā spēj salauzt varenus ledus nocietinājumus un mīlestību atkausēt ar smaidu.

Smiekli mūsu attiecības padara dzīvas un, ja tie skan kopā, tas nozīmē, ka jūtaties brīvi un priecīgi!

Kas var būt vēl pozitīvāk?

Foto: AP/Scanpix / AFP/Reuters

2. Bieži būt kopā un atbalstīt

Viljams un Keita mēģina katru mīļu brīdi būt kopā - arī darba vizītēs. Ja Viljamam ir kāda formāla vizīte vai izbrauciens, kas patiesībā ir bezgala garlaicīgs, Keitas pievienošanās šo pasākumu uzreiz maina. Viljams lepojas ar sievu un ir vienmēr priecīgs viņu redzēt sev līdzās. Sievietēm ir jāprot pavadīt vīru nozīmīgos brīžos, pat, ja tā ir visgarlaicīgākā nodarbe...

Atbalsts - tas ir svarīgi ne tikai dzemdību zālē!
Foto: PantherMedia/ScanPix

3. Vēl aizvien koķetēt...

Pēc ķermeņa valodas var spriest, ka Kembridžas hercogiene un princis nav zaudējuši savu dzirksteli, kas šķīlās vēl pirms bildinājuma. Viņi vēl aizvien prot viens otru maigi paķircināt un izteikt divdomīgas piezīmes. Protams, arī komplimenti, kas nereti ir publiski un pieskaršanās otram.

Pieskārieni starp viņiem ir ierasta lieta, un tas vienmēr ir patīkami.
Foto: AFP/LETA/AFP/Scanpix/Reuters

4. Ne tikai mīļākie - bet arī draugi!

Keita un Viljams tādi patiešām arī ir. To var novērot viņu rīcībā, uzvedībā un veidā, kā viņi viens otru atbalsta. Viljams ir arī publiski izteicies, ka vienmēr cenšas atbalstīt Keitu arī mātes lomā. Tāpat Ketrīna nekad nav vairījusies sniegt savu atbalstu vīram dažādās dzīves situācijās.

Uzticība un cieņa - šīs īpašības stipri notur viņu laulību.
Foto: Scanpix/AFP/AP/Reuters

5. Ceļojumi kā pāra terapija

Ceļošana vienmēr izaicina, ne tikai sniedz patīkamus atpūtas mirkļus. Patiesībā ceļojot, kad atrodies tālu no ierastās vides, tu pat sev nemanāmi mainies. Arī savu partneri tu vari ieraudzīt pavisam neierastu. Keita un Viljams šādas terapijas var baudīt bieži, un viņiem tas izdodas!

Foto: AP
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu