Simsons: esam tā aizrāvušies ar mamuta stiepšanu mājās, ka nepamanām, kā jūtas sieviete...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau pēc nedēļas televīzija sievietēm «STV Pirmā!» ļaus savām acīm novērtēt jaunu Latvijā veidotu realitātes šovu «Es būšu tu!». Tā ietvaros vīrs un sieva uz trim dienām apmainīsies vietām, iejūtoties otra ādā. Atklāšanas reizē ikvienai būs iespēja daudz tuvāk iepazīt raidījumu vadītāja un hokeja kluba «Dinamo» tehniskā menedžera Armanda Simsona un viņa sievas Ivetas ikdienu.

Armands Simsons pēc filmēšanas neslēpa EGOISTES lasītājām savas pārdomās: «Man un arī visiem mūsu sabiedrības vīriešiem der atcerēties bez mākslīgas izlikšanās un neuzspēlēti palutināt mūsu sievietes. To, ko viņas dara dienu no dienas, mēs nereti pieņemam kā kaut ko pašu par sevi saprotamu.

Tas ir kā anekdotē: vīrs atnāk mājās un skatās, ka izlietne pilna netīru trauku, māja putekļos, gludināmais dēlis apkrauts ar negludinātu veļu, vakariņu uz plīts nav, bērni nosmulējušies un neizmācījušies, bet sieva izspūrusi sēž dīvānā. Vīrs, neslēpjot izbrīnu, prasa sievai: «Ko tu visu dienu darīji?» Uz ko sieva atbild: «Neko!»

Mēs nesaprotam, nemākam saprast un nepamanām savu sievu ieguldījumu.

Esam tik ļoti aizrāvušies ar mamuta vilkšanu mājās jeb iegrimuši savās lietās, domās un nodarbēs, ka neredzam sievu paveikto.

Mums jāiemācās novērtēt, saprast, iespēju robežās atbalstīt mūsu sievietes un, kā jau teicu, - reizi pa reizei palutināt. Jo sievietes profesija nav tikai mamma, pavāre, gludinātāja, skolotāja, uzkopēja. Ticiet man, arī sievietēm gribas reizi pa reizei uzlikt kājas uz galda un neko nedarīt.

Tajā brīdī mēs varam viņām pienest glāzi vīna, pasēdēt blakus un pamasēt viņas nogurušās pēdiņas.

Jaunais realitātes šovs «Es būšu tu!» no 4. novembra ik trešdienu vakaru plkst. 21.00 televīzijā sievietēm «STV Pirmā!»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu