Tantra virtuvē: ēdieni, kas vairo seksualitāti

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto – Karīna Ziemele

Pavāršovā «La Dolce Vita. Ar Roberto» vēdiskā astroloģe, hennas zīmējumu meistare Inese Dāvidsone gatavo afrodīzisku produktu ēdienus - šķeltos zirņus ar kazas sieru un sīpoliem, kā arī pupiņu uzkodu.

ZIRŅIEM NEPIECIEŠAMS:

- šķeltie zirņi;
- 2 lieli sarkanie sīpoli;
- puspaciņa sviesta;
- kazas siers;
- sāls.

Izmērcētus šķeltos zirņus vāra, līdz tie kraukšķīgi, nevis pavisam mīksti. Pannā izkausē puspaciņu sviesta un tajā mazliet apcep smalki sagrieztus sarkanos sīpolus. Zirņus pasniedz kopā ar apceptajiem sīpoliem un sadrupinātu kazas sieru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu