Lemberga kāzas: oranžiem ziediem rotātas, pieticīgas un ģimeniskas

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Piektdien, 27. novembrī, Ventspilī tās mērs Aivars Lembergs (62) mija gredzenus ar savu līgavu, gaidāmā bērniņa māti - Kristīni Krasovsku (37). Kāzu ceremonija noritēja Livonijas ordeņa pilī, kur pulcējās sešdesmit pāra tuvākie radi, draugi un kolēģi. Topošā Lemberga kundze bija tērpusies garā klasiska piegriezuma līgavas kleitā, kuras plecus rotāja pūkaina kažokāda.

Ventspils mērs Aivars Lembergs un Kristīne Krasovska jāvārdu viens otram teica 27. novembra pēcpusdienā Ventspils Livonijas ordeņa pils kapelā. Pils muzejs apmeklētājiem bija atvērts līdz gandrīz pēdējam svinību mirklim – tikai stundu pirms kāzu ceremonijas pils apmeklētājiem tika lūgts atstāt muzeju.

Svinību vietas dekorēšana un muzikantu mēģinājumi notika paralēli pils muzeja ierastajai darbībai.
Foto: TVNET
Foto: TVNET

Laulības ceremonijas vieta bija dekorēta oranžām un dzeltenām ziedu virtenēm un floristikas dekoriem. Nav noslēpums, ka šīs krāsas ir iemīļotas Ventspils mēram, kurš nereti pasākumos tērpās dzeltenās un oranžās drēbēs. Arī svinību galdi tika rotāti ar tādu pašu krāsu ziediem.

Foto: TVNET

Par kāzu auto pāris bija izvēlējies melnu S-klases Mercedes-Benz automašīnu, kuru rotāja grezna kāzu ziedu kompozīcija. Līgavaini un līgavu pils teritorijā ar kāzu auto ieveda kāzu liecinieki.

Foto: TVNET
Topošā Lemberga kundze bija tērpusies garā, sārti baltā līgavas kleitā, bet pilsētas mērs smokingā ar tauriņu.
Foto: TVNET

Pāri salaulāja baptistu mācītājs Pēteris Tervits. Pēc svinīgā mirkļa turpt pilī sekoja kāzu svinības, kuras apmeklēja sešdesmit kāzu viesi. Tostarp Ventspils domes darbinieki, zināmi uzņēmēji, kolēģi un tuvākie pāra radi un draugi. Viesu vidū bija arī abi Aivara bērni no iepriekšējās laulības - Anrijs un Līga.

Jaunlaulāto fotogrāfa gods bija ticis fotogrāfam Jānim Deinātam, bet galvenā muzikanta lomu uzņēmās mūziķis Ainārs Mielavs.

Šīs būs Lemberga otrās laulības. Septembrī tapa zināms, ka 37 gadus vecā Kristīne ir mātes cerībās un Lembergs 62 gadu vecumā kļūs par tēvu trešajai atvasei. Par abu romantiskajām attiecībām sāka runāt jau 2013. gadā, kad abi sāka kopā apmeklēt dažādus pasākumus.

No pirmās Lemberga laulības ar Ināru pasaulē nākuši divi bērni Anrijs un Līga, bet viņa mīļotajai sievietei no iepriekšējām attiecībām ir dēlēns Martins Kristofers.

Sveicam jaunlaulātos!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu