Klimovičs: Latvijā vairums sieviešu grib būt vīrieši! Viņas negrib būt sievietes...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Šovakar «STV Pirmā!» veidotajā sarunu šovā «Starp mums runājot» viesosies Roberts Klimovičs, kurš pirms pāris gadiem kļuva par musulmani, un tagad viņa islāma vārds ir Ahmeds. Saruna ar Robertu izvērtās ļoti interesanta un neparasta. Savdabīgi, ka visas sarunas laikā Roberts izvairījās skatīties acīs studijā esošajām sievietēm, tieši uzlūkojot tikai vienīgo studijā esošo vīrieti – vadītāju Rolandu Laķi. Roberts paskaidroja, ka skatīšanās uz sievieti mazina saprātu.

Islams neļaujot skatīties uz citām sievietēm, izņemot savu sievu vai radinieces. Kā skaidroja Roberts, islāms esot pilnīga ticība ikvienam cilvēkam, jo tajā esot aprakstīts itin viss, kā dzīvot un uzvesties, sākot ar attiecību veidošanu ar ģimeni, draugiem, radiem, un beidzot ar to, kā veidot biznesu. Šo sarunu nav iespējams atstāstīt, tajā ir jāieklausās.

Roberts sarunas gaitā, kā allaž, bija tiešs un atklāts, skatītājiem ļaujot uzzināt viņa viedokli par plašu tēmu loku – attiecībām, sievietēm, ģimeni, ticību, kristiešiem, gaidāmajiem Ziemassvētkiem, latviešu pieklājību jeb etiķeti, bēgļiem un daudz ko citu.

TVnet piedāvā saviem lasītājiem jau tagad noskatīties «Starp mums runājot» video interviju ar Robertu.

Vēl šajā vakarā «Starp mums runājot» studijā gaidāmas sarunas par sievišķību, sievieti un darbu, kā arī sievieti un tikumību.

Sarunu šovs «Starp mums runājot» otrdienās plkst. 21.00 televīzijā «STV Pirmā!»

Pāris spožas frāzes no intervijas ar Robertu

  • Par garīgo piepildījumu ticībā:

    Nevainīgai meitenei nevar izstāstīt, kas ir sekss.

    Tas ir tāds garīgais pārdzīvojums un piepildījums, ko jūs varat izbaudīt tikai tad, ja pats to pārdzīvojat. To es nevaru izstāstīt. Tas nav iespējams.

  • Latvijā vairums sieviešu grib būt vīrieši! Viņas negrib būt sievietes.
  • Es nevienam ar ticību neuzmācos. Jo islāmā ir aizliegts uzmākties ar ticību un reliģijā nav uzspiešanas – tas ir rakstīts Korānā. Bet es atbildu uz jautājumiem. Arī šeit esmu tāpēc, ka mani uzaicināja, un es atbildu uz jūsu jautājumiem.
  • Par galvas un sejas aizklāšanas aizliegumu: Protams, tas ir reliģiskais ierobežojums. Ja mūsu Satversmē ir formulēta šī reliģiskā brīvība, tad tas ir pretrunā.
  • Ziemassvētki ir kā cita pielūgsme, kas nav Dievs.

    Tas ir kāda cita stādīšana Dievam blakus kā līdzīgu. Kas ir ļoti liels grēks.

  • Par durvju atvēršanu sievietēm: Šitā tradīcija ir viena no briesmīgākajām tradīcijām. Tā radās tāpēc, ka alu cilvēks nāca mājās,

    viņš laida sievu pa priekšu, lai tas tīģeris, kas tur varbūt ir ielīdis, viņu apēd, nevis vīrieti.

  • Mēs savas sievas sargājam, mēs viņas cienām, mīlam un esam par viņām gatavi mirt.
  • Tā, kas ir Latvijas sabiedrībā etiķete, salīdzinājumā ar islāma etiķeti - tad mums nav etiķetes.
  • Ģimene ir svarīgākais institūts uz zemes, kuru reliģija sargā; sargā no izjukšanas; sargā no apdraudējumiem.
  • Bēgļu jautājums ir politiska spekulācija un tikai. Tas ir ļoti pretīgs jautājums! [..] Viņi nav bēgļi, viņi ir ekonomiskie imigranti, un pret viņiem tā arī ir jāizturas kā pret ekonomiskiem imigrantiem. [..]

    Mums tiek teikts, ka tie ir musulmaņu bēgļi, – muļķības pilnīgākās!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu