Vai vērts palikt sliktajam zēnam vai tomēr būt džentlmenim?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Vakar 360TV «Viņas domnīcā» viesos pie Grētas Gorjučko bija ieradusies drāmas terapeite un stiliste Kristīne Rudzinska, astrologs Andris Račs un hennas speciāliste Inese Dāvidsone. Vakara lielā tēma bija: katrai savu ideālo vīrieti! Dāmas sprieda par ideālajiem vīriešiem, par to, kas piesaista vīriešos dažādos vecuma posmos, savukārt Andris pauda viedokli par džentlmeņiem Latvijā.

Kristīne: Īsta sieviete ir tik radoša, ka viņa var radīt svētkus jebkurā situācijā. Viņai nav jāsēž un jāgaida, kad kāds pateiks, cik viņa ir skaista. Hellou! Piecelies, paskaties un jūties skaista!

Inese: Izskats, tas nav būtisks. Svarīga ir iekšējā enerģija, viņa potenciāls. Viņš ir mērķtiecīgs, viņam ir gribasspēks, viņam ir sava izvēle, savs skatījums, viņš nav kategorisks, viņš ir ļoti diplomātisks.

Bet svarīgākais ir šī enerģija, jo tas ir tas, kā mums akūti trūkst.

Kristīne: Nekas nevar būt labāks par harismātisku personību, kur ir prāts, kur ir humors, kur ir tolerance, kur ir spēja aptvert globālas lietas.

Kristīne: Apģērbs tomēr ir kaut kas tāds, kas uzreiz pastāsta lietas, kad cilvēku nepazīsti.

Kristīne: Runājot par latviešu vīriešiem,

es būtu ļoti priecīga, ja pamatā būtu higiēnas sakārtotība. Tad puse Latvijas vīriešu būtu prinči.

Andris: Tie, kuri patīk, viņi būs ugunīgie. Bet precas ar tiem, kuri ir stabili. Ugunīgie ir auns, lauva, strēlnieks.

Andris: Mums ir tā problēma, ka cilvēks cilvēku «uzmet».

«Viņas domnīca» ceturtdienās plkst. 21.00 360TV!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu