Aplūko pārus, kuri vienlaikus laulāsies lidojumā gaisa balonā!

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 100 pāriem, kas bija pieteikušies Pasaules Ginesa rekorda sasniegšanai, laulājoties lidojuma laikā gaisa balonā, izraudzīti 50 pāri, informēja biedrības «Sky Amazons» valdes priekšsēdētāja Inga Ūle.

Laulāšanās notiks 14.februārī Jēkabpilī.

Aizvadītā gada nogalē viesnīcā «Bellevue Park Hotel Riga» notika tikšanās ar pāriem un individuālas pārrunas, kuru mērķis bija iepazīt katru pāri klātienē, labāk sajust un izzināt viņu motivāciju dalībai šajā projektā.

«Šobrīd var secināt, ka lielākoties trakajam piedāvājumam pieteicās stabili pāri, kas kopā jau nodzīvojuši ne vienu vien gadu, pat gadu desmitu, un ir izaudzinājuši bērnus, taču dažādu iemeslu dēļ līdz kāzām nav tikuši,» sacīja Ūle.

Pieteikumus uz precībām gaisa balonā bija iesūtījuši pāri no visas Latvijas - sākot ar Liepāju un beidzot ar Konstantinovas pagastu Dagdas novadā pie pašas robežas ar Krieviju. Ir pāri, kas abi vai viens dzīvo un strādā ārzemēs, taču vēlas precēties Latvijā un grib Latvijai palīdzēt kaldināt Ginesa rekordu.

Pāru vidū ir gan pavisam jauni cilvēki, kas tikai nupat pārkāpuši 20 gadu slieksni, gan arī cienījama vecuma kandidāti, kas kopā nodzīvojuši vairāk nekā 20 gadus. Līdz ar to 14.februārī Jēkabpilī gaidāmas ļoti neparastas un daudzkrāsainas kāzas, kuras spilgtākas vērsīs arī jauno pāru vizuālais noformējums, kas būs tālu no ierastā.

Ūle skaidroja, ka līdztekus pāru atlasei gada nogalē rūpīgs darbs īstenots arī ar dzimtsarakstu nodaļu darbiniecēm, kurām visi 50 pāri būs arī likuma priekšā jālaulā. «Tāpat kā mums, arī dzimtsarakstu nodaļu amatpersonām šis projekts ir liels izaicinājums, kas sola pamatīgu darbu, lielu precizitāti un jaunus izaicinājumus,» atzina «Sky Amazons» valdes priekšsēdētāja.

Kā ziņots, neparastās kāzas un Ginesa rekorda sasniegšana notiks mīlestības tēmai veltītā un Latvijā nebijušā ziemas gaisa balonu festivālā «Love Cup 2016», kas laikā no 11.februāra līdz 14.februārim risināsies Jēkabpilī un tai līdzās esošajos Salas, Krustpils un Viesītes novados. Festivāls vienkopus pulcēs 30 vadošos balonu pilotus no tuvākām un tālākām zemēm. Festivāla kulminācija notiks 14.februārī - Svētā Valentīna dienā, kad, laulājoties lidojuma laikā, Latvijā tiks sasniegts pasaules Ginesa rekords - vislielākais vienlaikus lidojumā gaisa balonā salaulāto pāru skaits.

Ginesa rekords pieteikts ar nosaukumu «Largest Airborde Wedding» un ir oficiāli reģistrēts pasaules Ginesa rekorda organizācijā, kas, aktivitātei noslēdzoties, to oficiāli arī izziņos un organizatoriem izsniegs atbilstošu sertifikātu.

Ziemas gaisa balonu festivālu «Love Cup» organizē biedrība «Sky Amazons».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu