Sabiedrībā pazīstamo pāru kāzas 2015. gadā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ne tikai ārzemju, arī mūsu pašu sabiedrībā pazīstamām personām 2015.gads pagāja mīlestības zīmē – šogad apprecējās īpaši liels skaits pašmāju populāro cilvēku. Daļa sava mūža nozīmīgāko dienu atzīmēja ar lielām, tūkstošu vērtām svinībām, bet citi izvēlējās privātas ceremonijas tuvāko lokā.

 
Foto: no personīgā arhīva

Valdis Škutāns un Alise Kolosova

Deju skolas vadītājs Valdis Škutāns un viņa līgava, kāzu un pasākumu rīkotāja Alise Kolosova gredzenus mija 26.maijā pēc vairāk nekā trīs gadu kopā būšanas. Jaunais pāris slepus apprecējās Maltā.

Foto: no personīgā arhīva
 

Liene Tomsone un Oskars Zemītis

Vieni no pirmajiem janvārī kāzas svinēja populārā konditore un šokolādes meistare Lapsa jeb Liene Tomsone un uzņēmējs Oskars Zemītis. Kāzas tika svinētas tikai tuvāko cilvēku vidū, un Liene pati bija uzņēmusies kūkas cepšanu.

 
Foto: no personīgā arhīva

Ksenija Sidorova un Hosē Luiss Arizaga Lobeto

Maijā par gatavību iestūrēt laulības ostā paziņoja pasaulē populārā Latvijas akordeoniste Ksenija Sidorova un viņas izredzētais, spānis Hosē Luiss Arizaga Lobeto. Kāzas norisinājās Spānijas pilsētā Kovadongā, un tajās piedalījās gan līgavaiņa ģimene, gan Ksenijas vecāki un radinieki no Latvijas.

Foto: no personīgā arhīva
 
Foto: no personīgā arhīva

Kristīne Luīze Avotiņa un Kārlis Vents

Pasakainajā Rāmavas muižā jāvārdu teica gleznotāja Kristīne Luīze Avotiņa. Līgava bija izvēlējusies latviešu modes dizaineres Katjas Šehurinas kleitu, bet kāzu vietas dekorēšana tika uzticēta vizuālās noformēšanas studijai «Augu māja».

Foto: no personīgā arhīva
 
Foto: no personīgā arhīva

Dairis Bertāns un Inna Leja

Vasaras vidū par precētu vīru kļuva Latvijas izlases basketbolists Dairis Bertāns, kurš mija gredzenus ar savu līgavu Valmierā. Pāris svinīgajam notikumam bija gatavojies divus gadus, jo iepriekš kāzas nācās atlikt sportista karjeras dēļ.

Foto: no personīgā arhīva
 
Foto: no personīgā arhīva

Andris Reizenbergs un Ginta Reizenberga

Populārais bārmenis Andris Reizenbergs un nu jau viņa sieva Ginta savas kāzas nosvinēja bez lielas mediju uzmanības. Fotografēšanu jaunais pāris bija uzticējis Kristapam Hercam.

 
Foto: no personīgā arhīva

Gustavs Terzens un Undīne Balode

Augustā savas ilggadējās attiecības likuma priekšā apstiprināja žurnālists Gustavs Terzens un grupas The Sound Poets čelliste Undīne Balode. Abu ģimenē aug divi bērni, un dažādās intervijās Gustavs ir vairākkārt norādījis, ka, pateicoties savai ģimenei, viņš ir laimīgākais vīrietis pasaulē.

 
Foto: no personīgā arhīva

Māra Kampernova un Mārtiņš Sleja

Viena no pieprasītākajām Latvijas modelēm un raidījuma TE! seja - Māra - ilgi bija pazīstama kā Kampernova, taču nu viņa ir pieņēmusi vīra uzvārdu Sleja, salaulājusies dzimtsarakstu nodaļā un kāzu svinības plāno latviskā garā. Māra rūpējas par savu pirmdzimto, kas nācis pasaulē pirms dažiem mēnešiem.

Foto: no personīgā arhīva
 
Foto: no personīgā arhīva

Baiba Ladiga un Reidži Kobajaši

Latviešu modes māksliniece Baiba Ladiga ar japāņu arhitektu Reidži Kobajaši apprecējās vasaras vidū – jūlijā. Viens otru pāris pazīst jau piecus gadus, un kāzu organizēšana ilgusi tikai vienu mēnesi. Ceremonija notikusi brīvā dabā, radu un draugu klātbūtnē.

 
Foto: no personīgā arhīva

Rolands Ūdris un Ilona Balode

Augustā par priecīgu ziņu pavēstījis grupas «The Hobos» līderis Rolands Ūdris – viņš apņēma par sievu savu ilggadējo draudzeni, dziedātāju un rakstnieci Ilonu Balodi. Kolorītais mūziķu pāris ir kopā vairāk nekā sešus gadus un nolēma apprecēties, jo ģimenē gaidāms pieaugums.

 
Foto: no personīgā arhīva

Ainars Virga un Annija Brūna

Pēc septiņu gadu kopdzīves šā gada nogalē apprecējās arī rokmūziķis Ainars Virga. Ar savu ilggadējo draudzeni viņš salaulājās Liepājas pilsētas dzimtsarakstu nodaļā. Sabiedrībai kāzu faktu Virga gan atklāja tikai vēlāk, no skatuves ar to palepojoties koncerta klausītājiem.

 
Foto: no personīgā arhīva

Kaspars Grigalis un Marta Līne

Šogad kāzas svinēja arī aktrise un Radio 5 ētera personība Marta Līne un bundzinieks Kaspars Grigalis. Kāzu ceremonija norisinājās Sv. Marijas Magdalēnas baznīcā Vecrīgā, un kāzu svinības notika mūzikas namā «Daile». Līgavas skaistā kleita no KATYA KATYA SHEHURINA modes zīmola.

 
Foto: no personīgā arhīva

Aivars Lembergs un Kristīne Krasovska

Par 2015. gada apspriestākajām kāzām droši var saukt Ventspils mēra Aivara Lemberga un viņa partijas un domes kolēģes Kristīnes Krasovskas laulības. Kāzu ceremonija noritēja Ventspils Livonijas ordeņa pilī, un topošā Lemberga kundze bija tērpusies garā klasiska piegriezuma līgavas kleitā.

 
Foto: www.facebook.com

Tomass Hendriks Ilvess un Ieva Kupce

Igaunijas prezidenta Tomasa Hendrika Ilvesa un viņa līgavas - Latvijas ierēdnes Ievas Kupces - laulību ceremonija notika 2.janvārī Hallistes Svētās Annas baznīcā, Igaunijas Vīlandes apriņķī. Pēc pāra vēlmes ceremonijā piedalījās tikai tuvākie jaunlaulāto tuvinieki un draugi. Līgava bija tērpusies klasiska piegriezuma baltā kāzu kleitā, bet matu sakārtojumu īpaši romantisku padarīja baltie rožu ziedi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu