Kā nosargāt savu vīrieti no nāves... šogad

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No personīgā arhīva

Līdz ar jaunā gada slieksni ikdienas ziņu virsraksti mūs bieži šokē ar informāciju par cilvēkiem, kas aizgājuši. Slimojuši, miruši, neizturējuši. Slaveni un veiksmīgi, populāri un inteliģenti, ikonas un vienkārši labi cilvēki. Ņemot vērā faktu, ka lielākoties tie bijuši vīrieši, pamatotas ir bažas: vai šis gads astroloģiski ir vīriešu veselībai un dzīvībai bīstams? Kā pasargāt vīrieti un kāda nāves faktā loma ir sievietei!

Katra cilvēka dzīves gājumu nosaka viņa liktenis jeb karma. Tā paredz dzīves nosacījumus un krustpunktus, konfliktu cēloņus un piepildījuma avotus. Astroloģiski cilvēka dzīves ilgumam gadu skaits nav galvenais nosacījums. Ir laikmeta noteikumi, kas dod potenciālo iespējamo dzīves ilgumu. Taču

katra cilvēka rokās ir būtiski aspekti, kas ļauj šim skaitlim pietuvoties vai apraut savas dzīves ritējumu jau agrāk.

Turklāt tuvinieku loma ir nenovērtējama.

Katrs elpas vilciens un sirdspuksts pietuvina mūs nāvei

Jo katra ieelpa ir kā dzimšana un katra izelpa ir kā maza nāve. Jo pilnasinīgāk elpojam, jo pilnasinīgāk dzīvojam.

Jo vairāk stresa un spriedzes ir ikdienā - jo seklāka ir mūsu elpa, jo sliktāk apasiņojam savus iekšējos orgānus - jo neapzinātāk saīsinām savu dzīvi.

Tāpat sirds – tā var pukstēt lēni un rāmi savā ritmā, mēs to varam stiprināt ar kardio slodzi, lai fiziski vingrinājumi nesasteidz sirds ritmu, bet varam arī ļaut sirdij pukstēt straujāk no savām bailēm, neziņas, bažām, uztraukumiem un ar maziem fiziskiem izrāvieniem – skriešanu pēc sabiedriskā transporta vai kāpienu pa trepēm divu stāvu augstumā. Tik daudz dzīves aspektu ir mūsu rokās, ka likteņa kaldināšana ir savas atbildības novelšana uz Dievu.

Foto: PantherMedia/ScanPix

Ķermenis ir cilvēka templis

Tas ir veidols, kas dots šai dzīvei, lai pēc labākajiem nosacījumiem būtu iespējams realizēt visas karmas nianses. Ķermenis ir katra cilvēka atbildība. Un ķermenis šajā dzīvē ir dots lietošanai. Un tā uzturēšana ir katra individuālā atbildība. Uzturs, tā izvēles un ieradumi. Miegs - tā kvalitāte un daudzums. Miesas attīrīšana. Iekšējo orgānu masāža, elpošana. Enerģijas cirkulācija un apzināta vadīšana.

Taču - kas liek cilvēka prātam dzīt miesu kapā?

Katram dzimumam ir savas dzīves vadlīnijas

Vīrietis realizējas profesionāli – darbā un savā sabiedriskajā dzīvē. Mājas tam ir miera osta un atjaunošanās punkts. Attiecības ir veldzējums un jēga izaugsmes veicināšanai. Turpretī sievietes loma ir iekšējo lietu menedžments.

Sievietes uzdevums ir vispirms savest kārtībā sevi, lai pēcāk varētu atstarot pilnvērtīgu gaismu un atbalstu.

Vai sieviete var ietekmēt vīrieša dzīves ilgumu?

Cilvēks paredz sev apkārtējo vidi tādu, lai tā ļautu atspoguļot pati sevi un dotu iespēju saņemt tās sekas, kas ir nopelnītas vai iecerētas. Tādējādi partnerattiecībās galvenais nosacījums ir sievietes kvalitāte. Cik realizējusies viņa ir savās lietās. Cik pilnvērtīgi viņa māk un spēj baudīt vīrieša tuvumu un pienesumu. Cik daudz savas dzīves likmes viņa uzkrauj uz vīrieša pleciem.

Sievietes pārmet, kad ir nelaimīgas. Sievietes «zāģē», kad ir nelaimīgas. Sievietes raud un dzer alkoholu, kad ir nelaimīgas. Sievietes krāpj un krīt galējībās, kad ir nelaimīgas. Un tas dzen burtiski kapā arī vīrieti, kas ir kopā ar šādu būtni. Jo sieviete ģimenē izstaro kolektīvo enerģētikas izeju. Sieviete veido ģimenes kodolu, kurā pēcāk atjaunojas visi ģimenes locekļi un atgriezeniski arī pati sieviete caur to realizējas.

Nelaimīga sieviete ir posts ne vien attiecībām un pašas veselībai, bet viennozīmīgi arī mīļotā vīrieša veselībai un dzīves ilgumam.

Laikmeta nosacījums paredz, ka attiecības ir tā joma, kas efektīgi palīdz iznīcināt cilvēci un realizēt visu negatīvo karmu. Tas nozīmē, ka neapdomīgi izvēlēts partneris ir karmas jeb likteņa instruments, lai sasniegtu visas dzīves nebūšanas koncentrētā veidā jomā, kas ir tik jūtīga un aktuāla, – attiecībās.

Tas nozīmē, ka dzīves centrs nevar griezties ap kaislībām.

Un tas nozīmē, ka sievietes uzdevums ir savu vīrieti lolot un motivēt, atbalstīt un labi barot, seksuāli apmierināt un ticēt viņam – ar nosacījumu, ka pati ir realizējusies un laimīga.

Foto: PantherMedia/ScanPix

Katram cilvēkam ārpus visām viņa sociālajām lomām ir jāatrod laiks arī savai privātajai dzīvei

Pat kuplās ģimenēs un profesionāli augsta statusa cilvēkiem tas ir akūti vajadzīgs, jo varam dot otram tikai to, kas mums ir. Tiklīdz dzīvojam deficītā, attiecības veidojas uz izmisuma pamata. Apdomā, ko satur tava privātā dzīve? Pastaiga, grāmatas lasīšana pirms miega, maltītes gatavošana, skapja kārtošana vai kino apmeklējums? Nav nosacījumu, kam jābūt privātās dzīves saturā, svarīgi ir tas, ka šis laiks ir savs. Un aktivitāte ir papildinošā lieta laika ritējumam. Jo laiks ir relatīvs, laiks ir kvalitātes mērs. Un karmas bilance veidojas no katras minūtes, ko elpojam un dzīvojam.

Foto: no personīgā arhīva
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu