Aktrise Zane Daudziņa: Darbs man dod milzīgu gandarījumu tāpat kā pankūku cepšana

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sākot ar 4. februāri, 360TV skatītājus sagaida patīkams jaunums – turpmāk ik ceturtdienas vakaru varēs nodoties Viņas lielai intervijai, ko vadīs Grēta Grojučko. Ik nedēļu tā būs īpaša saruna ar īpašu personību, kas ar savu rīcību un darbību ietekmējusi procesus un norises sabiedrībā, kas spēj iedvesmot un iedrošināt noticēt saviem sapņiem. Šovakar gaidāma saruna ar aktrisi Zani Daudziņu un pēc nedēļas varēs ieklausīties sarunā ar Ingu Gorbunovu.

Viņas lielā intervija vadītāja Grēta Gojučko stāsta, kādēļ gūst gandarījumu no šādām sarunām: «Man vienmēr ir patikusi saruna, kas noris tikai starp diviem cilvēkiem, jo tad neviens to nespēj ne izsist, ne pārraut, ne arī kā citādi to aizvirzīt prom no būtības. Tad tajā nav tieksmes uz small talk, vai uz izlikšanos, ko visi mēdzam darīt esot kompānijās.»

360TV ik ceturtdienu Viņas lielā intervija ietvaros ļaus ieklausīties sarunā, kuru neviens nepārtrauks un ikkatra doma būs novedama līdz pilnībai un tās dziļumam. Grēta un studijā aicinātā personība nodosies sarunai, par kuras lieciniekiem kļūs ikviens 360TV skatītājs, iespējams, gūstot arī priekš sevis noderīgas atziņas, pārdomas vai jaunu ideju aizmetņus. Kā pirmā uz Viņas lielā intervija aicināta aktrise Zane Daudziņa, savukārt pēc nedēļas, 11. februārī, tiks piedāvāta saruna ar Ingu Gorbunovu.

Grēta turpina, atklājot, kas pašai vislabāk patīk šāda formāta sarunā: «Tā acs pret aci un viens pret viens sajūta ļauj aizmirst, ka apkārt ir kameras un aiz kamerām vēl simtiem citu šīs sarunas vērotāju. Esmu tikai es un mans viesis, un man tā ir vistīrākā bauda, kad saruna vedas un cilvēks atveras, un es redzu, ka viņš bauda to savu atvēršanos, vai arī viņš sadzird sevi beidzot no malas un aiziet mājās domādams. Ka kaut kas aizķeras tomēr. Runāt nevis tāpēc, ka ir kas jāatbild un kas jāpierāda citiem, bet runāt tāpēc, ka dalīties ar savu pieredzi, pateikt skaļi sev pašam un saprast, cik patiesībā dzīve ir interesanta. Un ar šīm pārdomām aizsniegt vēl kādu. Patiesībā jau mēs visi esam viens un problēmas pat mums ir vienas un tās pašas, bet kad, dalāmies ar otru, kļūst vieglāk. Kad identificējamies caur cita cilvēka dzīvi, tad savējā kļūst saprotamāka. Tā dēļ tad arī ir vērts runāt un arī aizrunāties!»

Iegriezies 360TV un skaties Viņas lielā intervija katru ceturtdienu plkst. 21.00!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu