Lembergiem piedzimis dēls

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis/TVNET

11. februārī Rīgas P. Stradiņa slimnīcas dzemdību nodaļā pasaulē nācis Ventspils mēra Aivara Lemberga (62) un viņa sievas Kristīnes Lembergas (37) pirmdzimtais. Kristīne un Aivars jaundzimušo nosaukuši par Artūru.

Kā vēsta ģimenei tuvu stāvošas paziņas, tālāk Lemberga uzvārdu mantojis puisītis. Par dēlam izvēlēto vārdu vēl informācijas nav.

Lembergu ģimene tuvāko lokā salaulājās pagājušā gada 27. novembrī Venstpils pilī. Par abu romantiskajām attiecībām sāka runāt jau 2013. gadā, kad abi sāka kopā apmeklēt dažādus pasākumus. Šīs bija Aivara Lemberga otrās laulības.

No pirmās Lemberga laulības ar Ināru pasaulē nākuši divi bērni Anrijs un Līga, bet viņa mīļotajai sievietei no iepriekšējām attiecībām ir dēlēns Martins Kristofers.

Atgādinām, ka janvārī Lembergs jau kļuva par vectētiņu dēla Anrija meitiņai Adrianai. Divi bērni ir arī Ventspils mēra meitai Līgai.

Apsveicam jaunos vecākus!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu