Inese Indāne: dzīvoju būdā, badā un ar moskītiem

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šajā otrdienā, 22. martā, televīzijas «STV Pirmā!» sarunu šovā «Starp mums runājot» studijā viesos gaidāma zīmolu ligzdas «Matka» vadītāja Inese Indāne. Saruna ar viņu noris par daudzām drosmīgām lietām, norisēm un piedzīvojumiem, ko Inese pati izbaudījusi uz savas ādas un piedzīvojusi savā dzīvē. Viens no neseniem piemēriem ir došanās uz Peru džungļiem, kur viņa dzīvoja, kā pati atzina, «būdā, badā un ar moskītiem».

Šovā sarunas laikā Inese cenšas formulēt, kas priekš viņas ir iedvesmojoša sieviete, pauž savu viedokli par sieviešu-vīriešu attiecībām, par cilvēku sāpēm un pārdzīvojumiem, kā tie veido un ietekmē ikviena dzīvi. Tāpat tiek runāts par mātes lomu, Ineses personīgo pārdzīvojumu 10 gadu vecumā, kad ar depresiju slimoja viņas mamma, kura šai cīņā neuzveica, un par to, kā redz iespēju caur šo pieredzi palīdzēt citiem cilvēkiem. Inese daudz runā par dziedinošo spēku un iekšējo cilvēka enerģiju, vērš uzmanību uz sāpēm, kuras spēj celt un palīdzēt personībai augt.

TVnet lasītājiem iespējams jau tagad ieklausīties šajā sarunā ar Inesi Indāni, kura atstāj pārdomu pilnu pēcgaršu. Interesenti tiek aicināti atlicināt laiku, lai nesteidzīgi ieklausītos Ineses paustajās vērtīgajās atziņās un atklāsmēs.

Sarunu šovs «Starp mums runājot» katru otrdienu plkst. 21.00 televīzijā «STV Pirmā!»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu