5 iemesli, kādēļ rīkoties tagad, lai cīnītos par savu otro pusīti!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

62% Latvijas iedzīvotāju vēlas attiecības, bet nevēlas riskēt. Tie arī apstiprina, ka 75% cilvēku visvairāk nožēlo to, ko nav saņēmušies izdarīt, un visbiežāk tas attiecas uz romantiskām iecerēm.*

1. Gandarījums. Rīkojoties tagad, neatliekot darbus, iepazīšanās uz vēlāku brīdi - «kaut kad» un ķerot mirkli šobrīd, rodas gandarījums. Kā arī nākamo reizi, kad domāsiet, ka šis darbs jāatliek uz rītu vai ka pārmaiņas dzīvē jāveic pēc konkrēta laika, atcerieties, ka, rīkojoties šajā brīdī,

uzdrošināšanās izkāpt no savas komforta zonas sagādā patiesu gandarījumu, kas motivē rīkoties un sasniegt jaunas sajūtu virsotnes.

2. Jaunas iespējas rodas katru dienu. Tad, kad tās pienāk, mums bieži pat nav laika apdomāties un lēmums ir jāpieņem tūlīt. Tas varētu izklausīties pēc steidzināšanas, bet - jo vairāk jaunām iespējām būsim atvērti, jo piepildītāka, krāsaināka un izaicinājumiem bagātāka būs ikdiena. Tas palīdzēs sasniegt sen kārotus, kā arī pat vēl neizsapņotus mērķus.

3. Plašāks paziņu loks, varbūt īstā mīlestība? Šobrīd pasaule ir nepacietīgāka kā jebkad, tāpēc cilvēki alkst pēc attiecībām aizvien agrākā vecumā. Tomēr problēma ir, ka jaunieši vēlas iegūt visu uzreiz, bet nevēlas tā vārdā piepūlēties. «Brand Capital Latvia» aptaujas dati liecina, ka cilvēki visbiežāk izvēlas nerīkoties, savukārt Virdžīnijas Universitātes pētījums to papildina ar faktu, ka 75% cilvēku pēc tam nožēlo neizdarīto. Uzdrīksties rīkoties tagad! Izmantojot mirkli un ļaujoties savām iekšējām sajūtām, rodas tik daudz iespēju satikt jaunus, interesantus domubiedrus, iespējams, pat atrast ilgi gaidīto mīlestību. Jau sen zināms fakts - lai satiktu mīlestību, ir jārīkojas pašiem,

tādēļ reizēs, kad šķiet, ka gribētos uzrunāt šo personu, bet māc šaubas par sevi, aizmirstiet par tām un sadūšojieties!

4. Jaunas sajūtas, piedzīvojumi. Nešaubieties par sevi un savām spējām! Ja kaut kas jūs attur rīkoties tagad, tad tieši tajā brīdī tā ir šī konkrētā sajūta ar kuru ir jātiek galā, lai atgādinātu sev, ka esam spējīgi uz daudzām lietām un bailes nereti mūs attur izdzīvot mirkli pilnībā. Tās veidojas no pagātnes un katra dzīves pieredzes, tādēļ atbrīvo sevi no baiļu nastas un uzdrīksties rīkoties tagad, lai gūtu jaunas sajūtas un nodotos nebijušiem piedzīvojumiem.

5. Motivācijas pieaugums. Domājot tikai par dažiem no šiem iemesliem, kādēļ rīkoties tagad, ir redzams, ka tas var veicināt pozitīvas pārmaiņas dzīvē, kas savukārt aizved tālāk pie motivācijas pieauguma. Labāk priecāties par paveikto, nekā nožēlot to, kas nav paspēts un izdarīts tajā maģiskajā mirklī, kad bija jārīkojas tagad. «Brand Capital Latvia» dati liecina, ka Latvijas sabiedrība kopumā (82%) uzskata - lai kaut ko sasniegtu, ir jārīkojas, bet tajā pašā laikā domā, ka bieži pietiek tikai ar ticību.

Atcerieties, īstais brīdis ir tagad.

Ikvienam no mums ir sevi jāpārvar, gan kaut ko jaunu uzsākot, gan kaut ko pabeidzot, gan kaut ko turpinot. Mēs paši esam noteicēji, kurš brīdis ir īstais, - atpazīstiet, izmantojiet to un baudiet tā rezultātus.

* «Brand Capital Latvia» 2015. gada dati.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu