Ķesteris: ar gadiem mēs, vīrieši, kļūstam labāki. Karmiski attīrāmies...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

360TV saviem skatītājiem piedāvā interesantas un atklātas sarunas «100 personības līdz Latvijas simtgadei» ietvaros ar cienītiem un plašu atpazīstamību guvušiem cilvēkiem, kas ar savu veikumu un sasniegumiem spodrina Latvijas vārdu. 7. aprīļa vakarā aktieri Ģirtu Ķesteri stundu garā sarunā izvaicās Grēta Gorjučko, runājot par dzīvi, darbu, ģimeni, attiecībām, teātri, izmēģinātajām un vēl tikai iecerētajām biznesa idejām un daudz ko citu saistošu.

TVnet lasītājiem tiek sniegta iespēja jau tagad ieklausīties fragmentos no gaidāmās sarunas. Vienā no tiem Ģirts Ķesteris jokojot atbild uz jautājumu, vai vecumam ir nozīme – stāsta par dzirdes un redzes pasliktināšanos, piemin izmaiņas teātra lomu piedāvājumā. Nedaudz nopietnāk apspriež sava teātra partnera, arī piecdesmitgadnieka, Žagara veiksmīgi izvēlēto dzīves ceļu.

Tāpat Ģirts Ķesteris atklāj ko vairāk par savu jauno biznesa ieceri un jokot min, kāds viņš būs kā vectētiņš. TVnet lasītājiem iespējams arī uzzināt atbildes uz skatītāju jautājumiem. Skatītājus interesē, kā aktieri ietekmējusi dzīvošana Valmierā, kura ir viņa iecienītākā grāmata un kāda ir labākā redzētā teātra izrāde.

Iegriezies 360TV un skaties sarunu ar Ģirtu Ķesteri interviju cikla «100 personības līdz Latvijas simtgadei» ietvaros 7. aprīlī plkst. 21.00!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu