Šimkus: mamma man ir iemācījusi īstenot mīlestību

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau pavisam drīz ikviens varēs sveikt savu mammu īpašajos, viņai vien veltītajos svētkos – Māmiņas dienā! Televīzija «STV Pirmā!», domājot par visām īpašajām sievietēm, kuras audzinājušas un joprojām audzina savas atvases, piedāvā īpaši aizkustinošu stāstu sēriju «Es lepojos ar savu mammu». Šie stāsti atklās to, ko, iespējams, tik daudzi jūt pret savām mammām, lai arī ne vienmēr to pauž skaļos vārdos. Pirmajā no stāstiem domas un jūtas pret savu mammu vārdos tērps kā lieli, tā mazi - Daniels, Ketrīna, arī pianists un komponists Vestards Šimkus un «Starp mums runājot» vadītāja Grēta Gorjučko.

Sākot ar 26. aprīli, ik otrdienas vakaru katra māmiņa aicināta noskatīties stāstu «Es lepojos ar savu mammu», kura ietvaros dažādi bērni godīgi un vienlaikus ļoti aizkustinoši stāstīs par savām mammām. Katrs no bērniem – liels vai mazs – novēl arī ko īpašu savai vismīļākajai un labākajai mammai. Iespējams, ka daudzi jo daudzi bērni, vai tie jau ir lieli vai vēl mazi, varētu pievienoties šiem atklātajiem stāstiem, pat ja skaļi vārdos neko tādu nepauž. Šie stāsti ir kā dāvana visām Latvijas māmiņām īpašajos svētkos!

Šoreiz par savām mammām īpaši sirsnīgi un aizkustinoši stāstīs gan lieli, gan mazi - Daniels, Ketrīna, arī pianists un komponists Vestards Šimkus un sarunu šova «Starp mums runājot» vadītāja Grēta Gorjučko. Tās būs godīgas atklāsmes, iedvesmojoši un atbalstoši stāsti, mīļas atmiņas, emocionāli aizkustinošas atzīšanās un noslēgumā arī ļoti sirsnīgi novēlējumi ikviena stāstītāja mammai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu