Apsveicam: Keita un Viljams svin piecu gadu kāzu jubileju!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirms pieciem gadiem, 29. aprīlī, skanot Vestminsteras abatijas kāzu zvaniem, jāvārdu viens otram teica Kembridžas hercogu pāris Keita un Viljams.

Piecu gadu laikā karaļpāris ir paspējis daudz apceļot pasauli un laulībā dzimuši divi burvīgi bērni - princis Džordžs un princese Šarlote. Tāpat pāris klātienē skatījās Olimpiskās spēles un bija klāt tik vēsturiskā mirklī kā karalienes Elizabetes deviņdesmit gadu jubileja.

Princis Viljams un Keita Midltone iepazinās 2001. gadā. Šo deviņu gadu laikā no simpātijām radās cieša pieķeršanās un noturīga mīlestība, kas teica vienu - mēs vēlamies būt kopā vienmēr! 2010. gada 16. novembrī tika paziņots par pāra saderināšanos, kas bija notikusi gandrīz mēnesi iepriekš. Kāzas to sagatavošanas procesā vairāku iemeslu dēļ tika salīdzinātas ar Viljama vecāku - Čārlza un princeses Diānas 1981. gada kāzām.

2011. gadā kāzu ceremonijai sekoja līdzi miljoniem skatītāju visā pasaulē.

Keita un Viljams ir kļuvušipar īpaši iemīļotiem karaliskās ģimenes pārstāvjiem.

Daudz laimes ceriņu kāzās!

Aplūko bildes, kā Keitai un Viljamam ir veicies šo četru laulības gadu laikā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu