Diāna Zande: Es biju tāds baigais bučmūlīts un šarmēju pa labi, pa kreisi

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēdējā mēneša laikā 360TV savus skatītājus lutina ar saistošām un aktuālām intervijām ar dažādām personībām, kas sasniegušas daudz Latvijas labā, kā arī nesušas valsts vārdu tālu aiz tās robežām. Tā šajā nedēļā varēja ieklausīties sarunā ar talantīgo aktrisi Baibu Broku, Latvijas Hokeja federācijas prezidentu Kirovu Lipmanu, uzņēmēju Gundaru Skudriņu, un šajā vakarā, 28. aprīlī, būs iespējams aizvadīt stundu Diānas Zandes sabiedrībā.

360TV īpašajā interviju ciklā «100 personības līdz Latvijas simtgadei» vadītāja Grēta Gorjučko iztaujās sievieti, kuras atveidotās Lāsmiņas dēļ reiz ģība «Limuzīna Jāņu nakts krāsā» jaunākā paaudze. Kā šobrīd Diāna Zande, doktora grāda ieguvēja klīniskajā psiholoģijā un piecu bērnu māte vērtē savu dzīvi, kādas ir viņas pārdomas par vīriešiem un sievietēm Latvijā, – par to abas dāmas sarunāsies šajā vakarā.

TVnet lasītājiem vēl pirms vakarā gaidāmās sarunas iespējams jau tagad noskatīties intervijas fragmentu, kurā Diāna Zande stāsta par savu pirmo kino lomu – tā bijusi filmēšanās veļas pulvera reklāmā, kad pašai bija vien trīs gadiņi. Filmēšanas laikā Diānai Zandei bijis jānosmērē savu kleitiņu ar šokolādi, un filmēšana noslēdzās ar asarām. Kā izrādās, arī tas bijis nepieciešams priekš šīs reklāmas. Diemžēl šo video viņai nav izdevies atrast, lai gan interese to ieraudzīt būtu ļoti liela.

Iegriezies 360TV un skaties sarunu ar Diānu Zandi 28. aprīlī plkst. 21.00 interviju ciklā «100 personības līdz Latvijas simtgadei».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu