Olga Rajecka: Lielākais panākums - piedzemdēju bērnu, Mariju!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

3. maijā «STV Pirmā!» veidotajā sarunu šovā «Starp mums runājot» viesos gaidāma apburošā dziedātāja Olga Rajecka, kura dzimusi Lietuvā, bet sevi uzskata par lielāku Latvijas patrioti nekā dažs šeit dzimušais. Sarunu šova galvenā tēma šovakar būs par to, kādi patiesībā ir latvieši. Olga Rajecka atklāj, ka Latvijā jūtas kā zivs ūdenī - visus pazīst un viņu pazīst visi. Tāpat sarunas gaitā dziedātāja atklās, cik ļoti ilgojusies pēc mājām, dzīvojot Vācijā, par to, kas viņu iedvesmo un kā sadzīvo ar popularitāti. Noslēgumā arī vienmēr smaidīgās un tiešās dziedātājas novēlējums - nečīkstēt kā vecām durvīm, bet smaidīt un darīt, tad arī viss labais notiks.

Daudzi latvieši aizbrauc uz ārzemēm, taču pie ārstiem, kosmetologiem, uz analīzēm un pie citiem speciālistiem brauc uz Latviju, tas Olgu Rajecku izbrīna. To viņa apgalvo, lai arī pati, dzīvojot ārzemēs, esot ļoti skumusi pēc mājām, neskatoties uz to, ka svešumā nekā nav trūcis.

Uz sarunu šova vadītāju jautājumu, kā dziedātāja sadzīvo ar popularitāti, viņa atklāj, ka sanāk gan baudīt, gan dažreiz paraudāt par daudzām lietām, bet neesot jau tik traki. Olga Rajecka sarunu šovā «Starp mums runājot» runā par iedvesmu, par to, kas viņai patīk - gan mūzika, gan cilvēki, gan senas lietas, kas top par jaunām lietām. Tāpat dziedātāju iedvesmo viņas mamma, kas joprojām sakot: «Oļa, ģērbies, kamēr vari vēl, ģērbies i' moderna esi.»

Šī spirdzinošā, pavasarīgā saruna ir jāredz, lai dzirdētu, kāda ir Olgas Rajeckas ieteiktā zupa, kas jāsāk ēst dilstošā mēnesī, un ko kolorītā, krāšņā dziedātāja novēl visiem latviešiem 4. maija noskaņās.

Sarunu šovs «Starp mums runājot» otrdienās plkst. 21.00 televīzijā «STV Pirmā!»!

Pāris spilgtas frāzes no intervijas ar Olgu Rajecku

  • Es esmu vienmēr pret tām ārzemju puķēm, es esmu tāda īstena latviete.
  • Mūziķis un dziedātājs ir tas, kurš nevis tur pareizi varbūt notis nodzied, ko es gan cenšos darīt, bet mūziķis ir tas, kurš izklaidē. Jo, ja tu esi tā izklaidējošā sfēra, tad tu vienkārši nevari atnākt uz kaut kurieni, kur ir cilvēki, un būt nīgrs, dusmīgs un baigais mākslinieks [..] Tev ir jāiepriecē cilvēki, tu viņus izklaidē.
  • Mani iedvesmo mana meita Marija. [..] Viņa šodien fotografējas, viņai pirmā fotosesija žurnālam «Ieva». Viņa tā satraukusies bija. Viņa saka: «Mammu, jāatloka ir bikses vienu reizi, ja tu gribi ar tādām biksēm, nevis divas vai trīs. Un obligāti jābūt, ja tu velc tās «Nike» botas, tad ir obligāti jābūt mazajām zeķītēm. Mammu, es tev viņas iedošu.»
  • Tad es iedvesmojos ļoti no sava audžudēla, kas mani sauc par Ļaļu. Un tas mani arī tā iedvesmo.
  • Par diētām: Galvenais mērķis, lai tiktu kleitā!
  • Mani daži mūziķi arī sauc: «Čau, Muteron, kā iet?!"
  • Svētkus es vienmēr svinu. Mums ir tradīcijas. Kopā ar Elitu Patmalnieci mēs svinam 18.novembri vienmēr. [..] Un 4.maiju mēs arī svinam.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu